Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Μαγνησία: Οδύνη για τον θάνατο ναυτικού στο Καμερούν - Ο Γολγοθάς της γυναίκας του!

Συγκλονίζει το Πήλιο ο θάνατος του 46χρονου ναυτικού - Η γυναίκα του, έμαθε πρώτη την τραγική είδηση...


Την τελευταία του πνοή στο μακρινό Καμερούν άφησε ο 46χρονος ναυτικός Γ.Β. από τη Συκή του Νοτίου Πηλίου. Ο άτυχος ναυτικός υπέστη καρδιακό επεισόδιο πάνω στο αλιευτικό καΐκι που δούλευε και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.


Η οικογένειά του στη Συκή ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή στις 18 Οκτωβρίου για το θάνατό του και από εκεί και πέρα άρχισε ένας άλλος «γολγοθάς» γραφειοκρατίας και διαδικασιών που κράτησαν είκοσι και πλέον μέρες μέχρι η σωρός του να μεταφερθεί χθες στη Συκή για να κηδευτεί.

Σύμφωνα με τον τοπικό ''Ταχυδρόμο'' η σύζυγός του χρειάστηκε περίσσια υπομονή και επιμονή προκειμένου να διευθετήσει όλες τις εκκρεμότητες και η σωρός του 46χρονου μεταφέρθηκε χθες (10-11-2013) στο αγαπημένο του χωριό τη Συκή, όπου και τελέστηκε η κηδεία του μέσα σε κλίμα οδύνης.

Εκατοντάδες συγχωριανοί του, φίλοι και συγγενείς απηύθυναν το ύστατο χαίρε στον 46χρονο ναυτικό που έμελε να κλείσει τα μάτια του εκατοντάδες χιλιάδες ναυτικά μίλια μακριά από την πατρίδα και τη γενέτειρά του.

Σύμφωνα με το thessalianews.gr, ο Γ.Β. εργάζονταν ως ναυτικός περισσότερο από είκοσι χρόνια και πάντα σε μεγάλα αλιευτικά καΐκια που όργωναν τον Ατλαντικό και όχι μόνο. Δεν είχε ποτέ παραπονεθεί για την υγεία του, ενώ οι συγχωριανοί του τον θυμούνται πριν από ένα περίπου χρόνο, που είχε βρεθεί για τελευταία φορά στην περιοχή να διηγείται εμπειρίες από την απασχόλησή του πάνω στα αλιευτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...