Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011

Η Τάνια Τσανακλίδου 6/9 στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα!

Η Τάνια Τσανακλίδου, μαζί με την παρέα της,  “βγαίνει” στο δρόμο και καλωσορίζει το κοινό της με ένα προσωπικό μήνυμα και μια αξέχαστη συναυλία στις 6 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα.

“Την άνοιξη, βγήκαμε στον δρόμο και μας άρεσε. Είδαμε σε πρόσωπα σκυθρωπά να σκάει ένα χαμόγελο. Έτσι πήραμε κουράγιο και λέμε το καλοκαίρι να ταξιδέψουμε όπου μας πάει ο δρόμος , γιατί ο δρόμος ξέρει…Και ξέρουμε κι εμείς πως όποιος μένει ακίνητος σε αυτό το δύσκολο καιρό είναι σαν να παρατάει τα όπλα. Εμείς έχουμε όπλο το τραγούδι και δεν το βάζουμε κάτω.

Επιθυμία μας είναι να περιορίζονται  στο ελάχιστο αμοιβές και έξοδα να καταφέρουμε να έχουμε το ελάχιστο δυνατό εισιτήριο. Η παράσταση αυτή  έχει τη λογική του δρόμου , τη χαρά του απρόσμενου , την ευλογία του μοιράζομαι και μια ωραία ηρωική  τρέλα.

Ποιοι είμαστε εμείς ? Έξη  κορυφαίοι  μουσικοί , αγαπημένοι μου φίλοι  ο Αντώνης Ανδρέου(τρομπόνι) , ο Αλέξανδρος Κτιστάκης (ντραμς , κρουστά) , ο Σωτήρης Λεμονίδης (πιάνο , ακορντεόν) , η Ίρις Λουκά ( βιολί) , ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας (κιθάρα) και ο  Παναγιώτης Τσεβάς (ακορντεόν).Μαζί μας ο Δημήτρης Καρπούζας (ηχοληψία) , ο Περικλής Μαθιέλης (φωτισμοί) και η Σοφία Παπουλάκου (τραγούδι)  που πάντα ήθελε να ναι μαζί μας.”

Καλή αντάμωση
Τάνια

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011
Κηποθέατρο “Aλκαζάρ», Λάρισα
Ώρα έναρξης:21.00

Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ
Προπώληση Εισιτηρίων Βιβλιοπώλείο 'Γνώση' Λάρισα, Ανθίμου Γαζή 21, Τ. 2410258669
Προπώληση Εισιτηρίων Online: www.ticketservices.gr
Τηλεφωνική αγορά: 210 7 2 3 4 5 6 7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...