Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών στα Τρίκαλα

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου (19:30) και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου (19:30) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται στο Δημοτικό κλειστό Τρικάλων την ομάδα της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης για την 1η φάση του προολυμπιακού τουρνουά.

Τα παιχνίδια είναι διπλά, αλλά λόγω αδυναμίας των Βόσνιων αποφασίστηκε και τα δύο να γίνουν σε ελληνικό έδαφος, οπότε οι Θεσσαλοί φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν θέαμα υψηλού επιπέδου εις διπλούν.

Τους δύο αγώνες διοργανώνει η ΕΟΠΕ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας (Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων), τον Δήμο Τρικκαίων, την Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ και το Τρικαλινό σύλλογο βόλει ΑΣ Ασκληπιό.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι πρώτη φορά που Εθνική ομάδα οποιουδήποτε αθλήματος έρχεται στα Τρίκαλα για να δώσει επίσημο παιχνίδι.

Η πόλη των Τρικάλων είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους διεθνείς που θα αφιχθούν την Δευτέρα 29 Αυγούστου από την Πορταριά όπου προετοιμάζονται και θα κάνουν προπονήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στο Δημοτικό κλειστό. H ομάδα της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης θα φτάσει στα Τρίκαλα την Παρασκευή.

Εισιτήριο προσιτό σε όλους

Το εισιτήριο θα είναι προσιτό σε όλους, καθώς με εισήγηση του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Ευθύμη Ρεντζιά αποφασίστηκε να υπάρξει γενική είσοδος 3 € για κάθε παιχνίδι, ενώ όσοι θέλουν να δουν και τα δύο παιχνίδια μπορούν να προμηθευτούν ένα εισιτήριο των 5 €.

Εισιτήρια θα προπωλούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας σε σημεία που θα ανακοινωθούν ενώ θα στηθεί και ειδικό σταντ στην Ασκληπιού τις τελευταίες ημέρες.

Εισιτήρια φυσικά θα μπορεί να προμηθευτεί κανείς και απο τα εκδοτήρια του κλειστού τις δύο μέρες των αγώνων.
trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...