Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Έξωση για τη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ

Σε σοβαρή οικονομική κρίση βρίσκεται το τοπικό ΠΑΣΟΚ. Τα «πράσινα χρέη» αγγίζουν τις 30.000 ευρώ και η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας έχει διορία μέχρι τέλος της... εβδομάδας να εγκαταλείψει τα γραφεία της και να βρει νέο χώρο για να στεγαστεί.

Η οικονομική θηλιά έχει σφίξει και στη Ν.Ε. γίνεται έξωση για ενοίκια που χρωστά από το Μάιο του 2011. Μόνο για την εξόφληση των ενοικίων απαιτούνται 26.000 ευρώ, ενώ δεν έχουν καταβληθεί οι οφειλές προς τη ΔΕΗ.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας δεν λειτουργεί εφόσον δεν διαθέτει ρεύμα και τηλέφωνο, ενώ οι ιδιοκτήτες των γραφείων που ζητούν 1.300 ευρώ το μήνα ενοίκιο έχουν κινηθεί δικαστικά.

Η Ιπποκράτους, κατά της οποίας κινούνται δικαστικά οι ιδιοκτήτες του ακινήτου που στεγάζεται η Νομαρχιακή, διεμήνυσε πως δεν υπάρχουν στα ταμεία της χρήματα για να πληρωθούν τα ενοίκια, τουλάχιστον άμεσα.

Ωστόσο τόσο η Ιπποκράτους, όσο και η τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ αδυνατούν να καλύψουν και τις οφειλές σε… φως, νερό, τηλέφωνο.

Με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, δεν στάθηκε δυνατόν να αποφευχθούν τα χειρότερα και το ρεύμα κόπηκε, καθώς οι οφειλές αγγίζουν τις 2000 ευρώ.

Τα χρήματα από τις συνδρομές των μελών είναι σχεδόν ανύπαρκτα, αλλά ακόμη και αυτά τα μικρά ποσά, δεν τα διαχειρίζεται η Ν.Ε. Μαγνησίας, ώστε να ρυθμίσει τα του οίκου της.

Σε έκκληση του γραμματέα του κόμματος Γ. Φώτη να σταλούν χρήματα για διακανονισμούς με τους ιδιοκτήτες του ακινήτου και τη ΔΕΗ, η απάντηση από την Ιπποκράτους και την κεντρική ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ήταν ξεκάθαρη: «Δεν υπάρχουν χρήματα». Ταυτόχρονα από την Ιπποκράτους ζητήθηκε να εξευρεθεί νέος χώρος στέγασης των γραφείων του κόμματος, αλλά σε καμία περίπτωση το ενοίκιο δεν θα ξεπερνά τα 300 ευρώ.

Στις εκκλήσεις των στελεχών του ΠΑΣΟΚ να καταβάλλουν οι αιρετοί που εκλέχθηκαν με τη «σημαία» του τον «οβολό» τους για να γίνουν οι διακανονισμοί, επίσης δεν υπήρξε ανταπόκριση.

"Θεσσαλία"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...