Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

«Ντροπής Πράγματα» σε όλη την Ελλάδα

Ξεπέρασαν με μεγάλη επιτυχία τις 40 παραστάσεις στην πανελλαδική περιοδεία τους φέτος τα εκπληκτικά «Ντροπής Πράγματα» μοιράζοντας άφθονο γέλιο!

Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πορεία της stand up κωμωδίας «Ντροπής Πράγματα», με την Μαρία Ανδρούτσου, αγαπημένη μας ηθοποιό από το 50-50, τις Σαββατογεννημένες και άλλες πολύ επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και τον ταλαντούχο ηθοποιό Χρήστο Μπάτζιο στην χειμερινή τους περιοδεία, μιας και συμπλήρωσε πάνω από 40 παραστάσεις πανελλαδικά με πολλές από αυτές sold out, τόσο στην πρεμιέρα τόσο και στην συνέχεια και συνεχίζει να προσφέρει άφθονο γέλιο και χαμόγελα.

Mέχρι στιγμής έχουν δοθεί πάνω από 40 παραστάσεις, εκ των οποίων οι περισσότερες sold out σε: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Καβάλα, Ρόδο, Αγκίστρι, Αλεξανδρούπολη, Λάρισα, Καστοριά, Ραφήνα, Κιλκίς, Βέροια, Έδεσσα, Ελευθερούπολη, Κέρκυρα, Ίλιον, Δράμα, Κομοτηνή, Άρτα, Τρίκαλα, Γρεβενά, Ξάνθη κ.ά. και η περιοδεία θα διαρκέσει όλο τον χειμώνα σε όλη την Ελλάδα, ενώ η παράσταση θα επιστρέψει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για μια σειρά εμφανίσεων, με ένα πέρασμα στη συνέχεια κι από την Κύπρο.

Πρόκειται για μια παράσταση που συνδυάζει πανέξυπνα bar theatre με stand up comedy, με αποκαλυπτικούς μονολόγους, «καταστροφικούς» διαλόγους, χορό, ανελέητη φαγωμάρα και κωμικά-σατυρικά σκετσάκια που προσπαθούν με τη βοήθεια του κοινού να ρίξουν φως στις σχέσεις των 2 φύλων αλλά και σε διάφορα θέματα της καθημερινότητας, με πρωτότυπα χιουμοριστικά κείμενα και φρέσκιες ιδέες, χωρίς αναφορές σε μιζέριες και κακώς κείμενα της επικαιρότητας, με πολλά ηχητικά εφέ, τρέλα και πολύ γέλιο! Επίσης, στην παράσταση ερμηνεύονται και live αγαπημένες μουσικές επιτυχίες από τους δυο ηθοποιούς. Όλα αυτά και άλλα πολλά, για να καταλήξουν ότι «στους δύο, ο δεύτερος δεν μπορεί...»!

Τα κείμενα είναι του Χρήστου Μπάτζιου και η σκηνοθεσία της Μαρίας Ανδρούτσου, από την οποία συνεργασία προκύπτει μια πολύ ευχάριστη δίωρη παράσταση, που απ’ότι φαίνεται, ήρθε για να μείνει, μιας και σαρώνει τη χώρα με πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις και μοιράζει χαρά και χαμόγελα, σε εποχές που όλοι τα έχουμε ανάγκη! Μια άκρως κωμική παράσταση, που υπόσχεται να τρελάνει μικρούς, μεγάλους, ελεύθερους, ζευγάρια και όχι μόνο, από την οποία όπως είπαν πολλοί: «πήραν δουλειά για το σπίτι»…

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Πώς είναι η ζωή ενός αταίριαστου ζευγαριού σήμερα? Ποιος έχει τελικά το πάνω χέρι? Ποια είναι η σχέση των γυναικών με τη «στρογγυλή θεά»? Υπάρχουν γυναίκες με αντρικό μυαλό και το αντίθετο? Πόση ώρα πρέπει επιτέλους να διαρκούν τα προκαταρκτικά? Τι μας συμβουλεύει γνωστός σεξολόγος? Πώς αντιμετωπίζεται σωστά ο χωρισμός? Ποιος είναι ο νέος επαναστατικός τρόπος διαφήμισης προϊόντων? Ποιο είναι το μεγαλύτερο τεχνολογικό επίτευγμα του 2012?

Αυτά και άλλα τόσα καυτά ερωτήματα θα απαντηθούν χωρίς ντροπή, με αλήθεια, θάρρος, δύναμη, και με την ενεργό συμμετοχή του κοινού.

Οι προσεχείς σταθμοί της περιοδείας θα ανακοινώνονται συνεχώς και μέσω της σελίδας της παράστασης στο facebook,όπου υπάρχει και οπτικοακουστικό υλικό: http://www.facebook.com/ntropispragmatastandupcomedy και στο ntropispragmata@gmail.com.

Ντροπής Πράγματα λοιπόν σε όλη την Ελλάδα! Και όποιος αντέξει!!!


 trikala.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...