Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Βόλος: Δύο θανατηφόρα τροχαία, νεκρός 23χρονος και 44χρονος

Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης στην Μαγνησία, με θύματα δύο νέους ανθρώπους 23 και 44 ετών, που άφησαν την τελευταία τους πνοή μετά από δύο τροχαία δυστυχήματα σε Μαλάκι Πηλίου και Διμήνι Βόλου ταυτόχρονα.


Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο τροχαίο δυστύχημα έγινε στο 13 χλμ., πριν τον οικισμό Μαλάκι, όταν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 23χρονος κάτοικος Γατζέας, με κατεύθυνση προς Βόλο, εξετράπη της πορείας του και ακολουθώντας μία κυριολεκτικά τρελή πορεία, καρφώθηκε στην βάση πινακίδας πρατηρίου υγρών καυσίμων.


Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, άνδρες της Τροχαίας και τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, άνδρες της οποίας ανέλαβαν τον απεγκλωβισμό του 23χρονου, ο θάνατος του οποίου διαπιστώθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Την ίδια ακριβώς στιγμή, στο Διμήνι Βόλου εξελίσσονταν μια άλλη τραγωδία, με θύμα έναν 44χρονο δικυκλιστή, του οποίου το όχημα και ενώ κινούνταν με κατεύθυνση προς Βόλο, εξετράπη επίσης της πορείας του, για να καταλήξει σε χαντάκι ύψους 3 περίπου μέτρων.

Η κινητοποίηση και σε αυτήν τη περίπτωση ήταν άμεση, δυστυχώς όμως τα τρύματα του 44χρονου αποδείχθηκαν θανατηφόρα, αφού λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε σε αυτά στο χειρουργείο του Νοσοκομείου Βόλου.

Για τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο τους δύο νέους ανθρώπους, προανάκριση διενεργούν οι Αξιωματικοί του Τμήματος Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Πηγή: evolos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...