Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Λάρισα: Στην φυλακή ο σάτυρος ληστής

Λήστευε και ασελγούσε εις βάρος γυναικών


26χρονος Αλβανός έφαγε 8 χρόνια φυλακή για επιθέσεις και κλοπές.

Τα θύματά του ήταν αποκλειστικά γυναίκες, τις οποίες αρχικά ακινητοποιούσε και τους άρπαζε τα πορτοφόλια και τα κινητά τηλέφωνα και έπειτα ικανοποιούσε εις βάρος τους τις σεξουαλικές του ορέξεις.

Ο 26χρονος όλο καλοκαίρι του 2010 έσπειρε τον τρόμο στην Λάρισα, πραγματοποιώντας πολλές επιθέσεις εις βάρος γυναικών έξω από σπίτια και πολυκατοικίες της πόλης.


Οι επιθέσεις έγιναν από τον Ιούνιο μέχρι και τον Αύγουστο του 2010 και ήταν εννέα.

Επέλεγε πάντα να «χτυπάει» πρωινές ώρες όταν τα θύματά επέστρεφαν στα σπίτια τους.

Μάλιστα, κάποια από τα θύματα περιέγραψαν τις σκηνές τρόμου που έζησαν στα χέρια του και όπως αποκαλύφθηκε ο δράστης χτυπούσε πάντα με τον ίδιο τρόπο. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες αυτές το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να τους κλείνει τα στόματα.

Αφού τις ακινητοποιούσε και τους έπαιρνε τα χρήματά από τα πορτοφόλια και τα κινητά τους τηλέφωνα, άπλωνε πάνω τους τα χέρια του για να ικανοποιηθεί. Όπως αναφέρουν οι πηγές της τοπικής εφημερίδας «Ελευθερία», ο δράκος της Λάρισας χάιδευε τις τρομοκρατημένες γυναίκες μέχρι να έρθει σε κορύφωση.

Ο δράστης καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας, σε ποινή κάθειρξης 8 ετών. Ο 26χρονος κρίθηκε ένοχος ληστείας και κλοπής κατ' εξακολούθηση και αντίστασης. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 14 και μισό ετών, για μια επιπλέον κατηγορία, αυτή της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Έτσι λοιπόν, ο Αλβανός οδηγήθηκε και πάλι στις φυλακές Λάρισας, όπου εκτίει την ποινή του.

Πηγή: Εφημερίδα NEWSBOMB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...