Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Βραβεία wish: ‘Ενας θεσμός με μεγάλη επιτυχία

 
 
‘Ενας θεσμός που εγκαινιάστηκε το 2009 με μεγάλη επιτυχία συνεχίστηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά. Το περιοδικό wish της Θεσσαλίας, διοργάνωσε την τελετή απονομής βραβείων σε διακεκριμένες προσωπικότητες της Θεσσαλίας που ξεχώρισαν στον τομέα δράσης τους.

Πριν λιγες μέρες στο ξενοδοχείο Valis στην Αγριά Βόλου, ο εκδότης του περιοδικού wish Σωτήρης Πολύζος με συμπαρουσιάστριά του, την Ελεονώρα Μελέτη, υποδέχθηκαν καταξιωμένους ανθρώπους που αναδείχθηκαν μετά από ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού.

Το βραβείο στην κατηγορία Ηθοποιού απένειμε η ηθοποιός  Δέσποινα Στυλιανοπούλου στη Μπέσυ Μάλφα. Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου δε στο πλαίσιο της βράβευσης αυτοσχεδίασε με την βοήθεια του Σπύρου Μπιμπίλα ένα σκετς βασισμένο στην ιστορία της Γκόλφως και του Τάσου.

Το Bond girl Τόνια Σωτηροπούλου κι ο ηθοποιός Βασίλης Παλαιολόγος παρέδωσαν τα βραβεία στην κατηγορία

Ταχύτερα Ανερχόμενος στον νεαρό Λαρισαίο σκηνοθέτη Σεραφείμ Ντούσια και τον επίσης Λαρισαίο manager Γιώργο Μιχαλόπουλο.

Η διευθύντρια χορηγιών του ΟΠΑΠ Πασχαλιά Τσελεκίδου και η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή βράβευσαν στην κατηγορία του Αθλητή τον Ολυμπιονίκη του Λονδίνου Στέργιο Παπαχρήστο.

Στην κατηγορία του Επιχειρηματία ο Αλέξης Γεωργούλης απένειμε  βραβείο στον δημιουργό του Κέντρου Αποκατάστασης Animus Αχιλλέα Νταβέλη.

Στις Τέχνες ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης έδωσε το βραβείο στην εικαστικό Αννίτα Ξάνθου.

Στην κατηγορία Δημοσιογράφου ηλεκτρονικού μέσου, ο Άγγελος Αντωνίου απένειμε το βραβείο στην Κατερίνα Ακριβοπούλου του ομίλου ΣΚΑΙ.

Στην κατηγορία Δημοσιογράφος εντύπου, η Νατάσα Ράγιου και ο Πασχάλης Τσαρούχας, απένειμαν το βραβείο στην Κατερίνα Τασσοπούλου.

Το βραβείο του Επιστήμονα απένειμε ο Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης στον νευρολόγο – ψυχίατρο Κωνσταντίνο Γάτο.


Το βραβείο στην κατηγορία Συγγραφέας απένειμε ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός στον συγγραφέα Δημήτρη Μπουραντά.

Το βραβείο του Ήρωα της καθημερινότητας απένειμε η Τένια Μακρή στην καρκινοπαθή Γιούλα Γεωργούλα.


Το βραβείο Μητρότητας, απένειμε η Μπέσυ Μάλφα στην ηρωική γιαγιά Δήμητρα Καλμαντή που μεγαλώνει μόνη της τα τρία εγγόνια της, μετά από θάνατο σε τροχαίο των γονιών τους.

Το βραβείο Αριστίνδην απένειμε ο συγγραφέας Κώστας Ακρίβος στον Αφγανό πολιτικό πρόσφυγα Αμίν Αχμαντί.


Το μεγάλο βραβείο Προσφοράς Ζωής απένειμε ο ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης στον μεγάλο μας συγγραφέα και ποιητή Μάνο Ελευθερίου.

H τελετή απονομής μαγνητοσκοπήθηκε στο σύνολό της και θα μεταδοθεί από την TRT.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...