Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Οι φίλαθλοι του Ολ.Βόλου θα φυλάνε το μουσείο της πόλης

Συνεχίζεται η κόντρα των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου με τον υπουργό Πολιτισμού, τον οποίο θεωρούν υπαίτιο για την «διάλυση» της ομάδας τους. Έτσι λοιπόν, λίγα 24ωρα μετά την ληστεία στο παλαιό μουσείο Αρχαίας Ολυμπίας, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου αποφάσισε να ανλάβει την προστασία και την φύλαξη του Μουσείου Βόλου και των ιστορικών μνημείων της πόλης. Το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισε, τις βραδινές ώρες να εκτελείτε περίπολος προστασίας στο Μουσείο του Βόλου και σε όλα τα ιστορικά μνημεία της πόλης διότι όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «δεν ανεχόμαστε η ιστορία του τόπου μας να αφεθεί στα χέρια και στη διάθεση του Γερουλάνου» μιας και «ο συγκεκριμένος άνθρωπος απέδειξε ότι το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να απασχολεί 3 περιπολικά και 6 κρατικούς αστυνομικούς το 24ώρο για να προστατεύει το σπίτι του στο Πήλιο. Όσο ακόμη αυτός ο άνθρωπος θα περνά τη πόρτα της Βουλής εμείς τα βράδια να περιφρουρούμε τα ιστορικά μνημεία της πόλης μας και το Μουσείο του Βόλου». Αναλυτικά..
Σε περιπόλους προστασίας του Μουσείου Βόλου και των ιστορικών μνημείων της πόλης θα προχωρήσουν μέλη του συνδέσμου Austrian Boys, μη ανεχόμενοι να αφεθεί η η ιστορία του Βόλου στα χέρια του Γερουλάνου!
Το Δ.Σ. του συλλόγου καλεί επίσης τα μέλη του σε ανοιχτή Γενική συνέλευση αύριο και διοργανώνει τον ετήσιο αποκριάτικο χωρό στο νυχτερινό κέντρο «Πρεμιέρα». Ακολουθεί αναλυτικά το Δελτίο Τύπου των Austrian Boys:
1. ΤΟ Δ.Σ των Αustrian Boys καλεί όλα τα μέλη του στην ανοιχτή Γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα στην οποία θα συζητηθούν σοβαρά θέματα για το μέλλον του συνδέσμου.
2. Μετά από τη προθυμία όλων των μελών των Austrian Boys , τις βραδινές ώρες θα εκτελείτε περίπολος προστασίας στο Μουσείο του Βόλου και σε όλα τα ιστορικά μνημεία της πόλης διότι δεν ανεχόμαστε η ιστορία του τόπου μας να αφεθεί στα χέρια και στη διάθεση του Γερουλάνου και στο κολονάκι της Αθήνας. Απέδειξε ο συγκεκριμένος άνθρωπος ότι το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να απασχολεί 3 περιπολικά και 6 κρατικούς αστυνομικούς το 24ώρο για να προστατεύει το σπίτι του στο Πήλιο. Όσο ακόμη αυτός ο άνθρωπος θα περνά τη πόρτα της Βουλής εμείς τα βράδια να περιφρουρούμε τα ιστορικά μνημεία της πόλης μας και το Μουσείο του Βόλου.
3. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος αποκριάτικος χορός των Austrian Boys στο νυχτερινό μαγαζί «ΠΡΕΜΙΕΡΑ» (πρώην ΑΣΤΡΑ ). Παρόλο που φέτος δεχτήκαμε αυτόν το πόλεμο από τους καρνάβαλους της βουλής , εμάς μας συσπείρωσε , μας δυνάμωσε και περιμένουμε το πρώτο εκτός έδρας ματς να δώσουμε το παρών 5000 Βολιώτες. Έως να γίνει αυτό εμείς θα κάνουμε τα συλλαλητήρια μας και αυτή τη Παρασκευή το χορό μας. Βασικός προσκεκλημένος είναι ο Γερουλάνος, ελπίζουμε στην ανταπόκριση του. Είσοδος με ποτό 15 ευρώ, τιμή φιάλης 80 ΕΥΡΏ ( τα οποία αφαιρούνται τα 15 ευρώ της κάρτας.) Κρατήσεις και πληροφορίες στο 6984234391
..Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ…!!
e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...