Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Γυναίκες λήστεψαν καταστηματάρχη στα Τρίκαλα

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στα Τρίκαλα και τις γύρω περιοχές για να εντοπίσει δυο αλλοδαπές που κινούνται με ένα μπλε αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες και λήστεψαν τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος, ενώ νωρίτερα είχαν μπει και σε ένα κοσμηματοπωλείο με σκοπό να κλέψουν χρυσαφικά.

Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου υποπτεύθηκε τους σκοπούς τους και δεν έβγαλε τα κοσμήματα από τις προθήκες. Μάλιστα, τις ανάγκασε διακριτικά να φύγουν. Όμως, οι δύο Βουλγάρες δεν ήθελαν να φύγουν άπρακτες από τα Τρίκαλα κι έτσι μπήκαν σε ένα διπλανό κατάστημα ειδών αξεσουάρ.

 Την ώρα που ανυποψίαστος ιδιοκτήτης τους έδειχνε τα εμπορεύματα που δήθεν σκόπευαν να ψωνίσουν, τον έσπρωξαν βίαια ρίχνοντάς τον στο δάπεδο και, πριν προλάβει να αντιδράσει, άρπαξαν από την τσέπη  του περίπου 1.000 ευρώ! Αμέσως μετά, οι λησταρχίνες επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν.

«Επίσκεψη» από τρεις άγνωστους κακοποιούς με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους δέχθηκε μέρα- μεσημέρι ένα ζευγάρι μέσα στο σπίτι του

στη Ζωοδόχο Ιωαννίνων! Οι δράστες τους ακινητοποίησαν με την απειλή κυνηγετικού όπλου και μαχαιριού και άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα, έναν υπολογιστή και τρία κινητά. Αμέσως μετά, έδεσαν τους ιδιοκτήτες και έφυγαν ανενόχλητοι προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...