Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Προφυλακίσεις στα Τρίκαλα για το κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών


Απολογήθηκαν χθες 8 από τους εμπλεκόμενους στο μεγάλο κύκλωμα εμπορίας ηρωίνης και χασίς που εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Λάρισας, με... την συνδρομή και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr από τους 8 προαναφερθέντες που μεταφέρθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων, προφυλακίστηκαν 3 από τους κατηγορούμενους, ενώ 4 αφέθησαν ελεύθεροι με καταβολή χρηματικής εγγύησης και περιοριστικούς όρους.

Για έναν κατηγορούμενο, υπήρξε διαφωνία Εισαγγελέως και Ανακρίτριας και αναμένεται το βούλευμα του Τριμελούς Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για την τύχη του.

Σήμερα άλλοι 10 κατηγορούμενοι αναμένεται να απολογηθούν και η διαδικασία θα συνεχισθεί για τους υπόλοιπους κατηγορούμενους μέσα στο Σαββατοκύριακο αλλά και την ερχόμενη Δευτέρα.

Το Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων έχει μετατραπεί σε …φρούριο με πάνοπλους Αστυνομικούς, ενώ αρκετοί είναι οι πολίτες που προσέγγισαν το σημείο για να μάθουν τις εξελίξεις για μια υπόθεση που έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία.

Οι κατηγορούμενοι της υπόθεσης, αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διεύθυνσης, της συγκρότησης και της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών (εμπορία, διακίνηση και κατοχή) και της παράβασης του νόμου περί όπλων και του νόμου περί εκρηκτικών.
trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...