Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Ξυλοφόρτωσαν Αλβανό εραστή σε χωριό των Τρικάλων τον... πέρασαν για κλέφτη!

Θα το θυμάται για πολύ καιρό ο ερωτύλος Αλβανός αυτό που του συνέβη προχθές στην Οιχαλία Τρικάλων.

Όλα κυλούσαν ήσυχα στην κεντρική πλατεία όταν ξαφνικά στις 12.30 ξημερώματα Δευτέρας μία κραυγή ηλικιωμένης γυναίκας που αναφωνούσε "κλέφτης κλέφτης" δόνησε την ατμόσφαιρα.

Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση νεαρών που καθόντουσαν στην πλατεία και θαμώνων των καφενείων

που έσπευσαν προς την οδό Μουσών (στο στενό της πρώην Δ.Ε.Υ.ΑΠ.Ο) από όπου ακουγόταν οι κραυγές.

Ένας αλβανός, όπως μας δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες, με τις φωνές , βγήκε τρέχοντας από ένα σπίτι που κατοικούσαν ομοεθνής του και ξεκίνησε μία καταδίωξη με μηχανάκια και τρεχαλητό για την σύλληψή του στους δρόμους και στα στενά της Οιχαλίας.

Τελικά κατάφεραν να τον πιάσουν έξω στο ποτάμι και αφού έπεσαν κάμποσες ψιλές τον μετέφεραν στο σπίτι όπου πριν είχε κάνει την εισβολή στην οδό Μουσών.

Οι χειροδικίες συνεχίστηκαν στην πλατεία της Οιχαλίας από γνωστούς του ζευγαριού που μαζεύτηκαν στο σπίτι και σταμάτησαν όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία.

Από την προανάκριση που διεξήχθη μεταξύ του ζευγαριού και του συλληφθέντος, που διαμένει στο Ζάρκο Τρικάλων, η γυναίκα ομολόγησε ότι τον νεαρό τον γνώριζε και ότι μπήκε στο σπίτι για να την "ανταμώσει"!

Τώρα μετά από την δυσάρεστη εξέλιξη που πήρε το προχθεσινό ειδύλλιο ανυπομονούμε να μάθουμε ποιος θα είναι αυτός που θα συνεχίσει να τις χαρίζει "λουλούδια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...