Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Σημεία και τέρατα στις φυλακές Τρικάλων - Παραγγελίες ναρκωτικών στο facebook, συμβόλαια θανάτου και ''ένοχες'' ερωτικές σχέσεις!

- Έσπασε το απόστημα και έρχονται στο φως συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη μαφία των φυλακών
- Έβαζαν στη φυλακή ναρκωτικά και από εκεί τα διένειμαν στις υπόλοιπες φυλακές της χώρας
- Εγκέφαλος της μαφίας, ένας σωφρονιστικός υπάλληλος και 3 έγκλειστοι - 67 οι κατηγορούμενοι
- Χειροπέδες σε δασκάλα που είχε σχέση με κρατούμενο - Ποιος ο ρόλος της
- Διαβάστε τι είπε ο Παναγιώτης Βλαστός, όταν μπήκαν στο κελί του και τον βρήκαν με κινητό


Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις, για τη μαφία των φυλακών της πόλης. Διαδοχικές συλλήψεις και νέα στοιχεία, για όλα όσα συνέβαιναν εδώ και χρόνια πίσω από την είσοδο που βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία...

Για την ώρα έχουν γίνει 29 συλλήψεις, ενώ οι κατηγορούμενοι φτάνουν τους 69. Εγκέφαλος θεωρείται ένας 45χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος που συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Κυριακής (22-07-2012) όταν οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και βρήκαν στο αυτοκίνητό του, στο προαύλιο των φυλακών, ναρκωτικά. Μαζί του, στην κορυφή της πυραμίδας του κυκλώματος ήταν και τρεις έγκλειστοι των φυλακών που έβαζαν στη φυλακή ναρκωτικά, κινητά και φορτιστές.

Στη συνέχεια γινόταν η διανομή στις υπόλοιπες φυλακές της χώρας. Οι φυλακές Τρικάλων δηλαδή, είχαν μετατραπεί σε κεντρικό κατάστημα διακίνησης ναρκωτικών, κινητών και φορτιστών!

Σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομικής έρευνας που συνεχίζεται, οι παραγγελίες γίνονταν στο facebook. Οι εμπλεκόμενοι είχαν φτιάξει ένα κλειστό club, με αποκλεισμούς χρηστών και συνομιλούσαν. Έκαναν παραγγελίες κινητών, χασίς και ηρωίνης. Ενδεικτικό των όσων συνέβαιναν το γεγονός ότι ο 45χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, μόνο τη διετία 2010-2011 είχε περάσει στη φυλακή 1 κιλό ηρωίνη!

Δεν ήταν όμως μόνο τα ναρκωτικά και τα κινητά. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι υπήρχε από τον περασμένο Ιανουάριο και ένα συμβόλαιο θανάτου που είχε ''συντάξει'' κρατούμενος, που ήθελε να σκοτώσει άλλο έγκλειστο των φυλακών. Το συμβόλαιο δεν εκτελέστηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού ο στόχος τραυματίστηκε, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και τελικά επέζησε.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες και μία δασκάλα! Όπως διαπιστώθηκε είχε ερωτική σχέση με κρατούμενο των φυλακών και έβαζε και εκείνη στο σωφρονιστικό κατάστημα κινητά και ναρκωτικά. Η εν λόγω δασκάλα φέρεται να έχει παραδεχθεί την ενοχή της.

Σε έρευνες στα κελιά έχουν βρεθεί μικροποσότητες ναρκωτικών, μαχαίρια και κινητά τηλέφωνα.  Στην κατοχή του βαρυποινίτη Παναγιωτη Βλαστού που κρατείται στις φυλακές Τρικάλων βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα όσα είπε στους αστυνομικούς, όταν μπήκαν στο κελί του...

O Παναγιώτης Βλαστός έστελνε μήνυμα και όταν είδε τους αστυνομικούς, τους είπε: ''Όχι ρε παιδιά, είμαι πολύ άτυχος. Πριν από 10 λεπτά αγόρασα το κινητό τηλέφωνο''. Πάντως για την ώρα, δεν προκύπτει περαιτέρω συμμετοχή του στην υπόθεση.

Στην κατοχή του σωφρονιστικού υπαλλήλου έχουν βρεθεί 5 βιβλιάρια καταθέσεων με 9.000€, ενώ η αστυνομική έρευνα σε μια υπόθεση που θεωρείται εξαιρετικά σοβαρή συνεχίζεται με αμείωτη ένταση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...