Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Ελασσόνα: Συμμετοχή ανέργων στο επιδοτούμενο πρόγραμμα ΤΟΠΣΑ «ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΥΘΟΙ»

Παράταση προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής ανέργων του Δήμου Ελασσόνας στο επιδοτούμενο πρόγραμμα ΤΟΠΣΑ «ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΥΘΟΙ»


Παρατείνεται έως τις 07.02.2014 η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο επιδοτούμενο πρόγραμμα «ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΥΘΟΙ» των ενδιαφερόμενων ανέργων του Δήμου Ελασσόνας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα πλέγμα δράσεων που αφορούν στην επιλογή, κατάλληλη προετοιμασία, κατάρτιση, επιμόρφωση, συνεχή επαγγελματική καθοδήγηση, ολοκληρωμένη συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη 80 ανέργων του Δήμου Ελασσόνας, με σκοπό την επαγγελματική δραστηριοποίησή τους για την ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας της περιοχής, την αξιοποίηση των μοναδικών πολιτισμικών πόρων και εν τέλει την ανάπτυξη σχεδόν όλων των τομέων της παραγωγικής δραστηριότητας.

Το πρόγραμμα υλοποιεί η Α.Σ. «Δίκτυο Βιώσιμης Ανάπτυξης Ελασσόνας» που απαρτίζεται από τους φορείς: ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ Α.Ε., ΑΓΡΟΤΙΚΟ-ΕΘΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΑΔΟΣΙΒΙΩΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, AGG ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ. με συντονιστή εταίρο της Α.Σ. την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α.- «Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε.».

Για την υποβολή των αιτήσεων καθώς και για κάθε πληροφορία σχετική με το πρόγραμμα ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΥΘΟΙ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να απευθυνθούν στην Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε., Βλαχοδήμου 1, Ελασσόνα, Τηλ: 2493024222 – 2493025047, Χατζούλη Ελένη, ώρες: 10:00-14:00, ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του έργου www.olympoumythoi.gr από όπου και μπορούν να προμηθευτούν και το έντυπο της Αίτησης Συμμετοχής.
Δικαίωμα συμμετοχής  έχουν:

  • Άνεργοι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ 
  • Νέοι επιστήμονες (ιατροί, οδοντίατροι, κτηνίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί που είναι απόφοιτοι Πανεπιστημιακών, Πολυτεχνικών Σχολών, με προϋποθέσεις)
  • Ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ με χαμηλά εισοδήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...