Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Υπέρ της περικοπής μισθού οι περιφερειάρχες


Ναι λένε οι περιφερειάρχες (Βορείου Αιγαίου, Θεσσαλίας) στην περικοπή του ενός μισθού τους αρκεί να γίνει για το καλό του κοινωνικού συνόλου και τη διάσωση της χώρας, όπως λένε χαρακτηριστικά.

Κώστας Αγοραστός (ΝΔ - περιφερειάρχης Θεσσαλίας):«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η απόφαση αυτή, με βρίσκει προσωπικά, απόλυτα σύμφωνο. Οποιαδήποτε διαδικασία που δεν οδηγεί σε μία αδιέξοδη πρόσκαιρη κατάσταση και πιάνει τόπο, είναι σαφέστατα ευπρόσδεκτη. Παράλληλα σας επισημαίνω ότι η εν λόγω απόφαση της kυβέρνησης οφείλει να αποβεί οπωσδήποτε αποτελεσματική. Γι' αυτό και εύχομαι να μην αποτελεί μία κίνηση εντυπωσιασμού και ένα ακόμα επικοινωνιακό τρικ».

Νάσος Γιακαλής (ΠΑΣΟΚ - περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου): «Στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει η πατρίδα μας, οφείλουμε να συμβάλλουμε και εμείς. Επομένως πιστεύω ότι τα χρήματα αυτά θα πιάσουν τόπο. Είναι η ώρα αυτοί που διαθέτουν τον πλούτο να προσφέρουν ανάλογα, με στόχο πάντα, τη σωτηρία της πατρίδας μας».

Σταύρος Αρναουτάκης (περιφερειάρχης Κρήτης):
«Όλοι μας ανεξαιρέτως έχουμε χρέος να συμβάλουμε στην προσπάθεια του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης. Ως εκ τούτου τονίζω ότι, όχι ένα μισθό, αλλά και δύο μισθούς, είμαι διατεθειμένος να προσφέρω, προκειμένου να επιτευχθεί η σωτηρία της πατρίδας».

www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...