Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Περιπετειώδης καταδίωξη στη Λάρισα

Από τύχη δεν προκλήθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα - Οι τρεις αλλοδαποί δεν δίστασαν να χτυπήσουν τους αστυνομικούς 

Κόντεψαν να σκοτώσουν μια ανυποψίαστη οδηγό ή να προκαλέσουν σοβαρό τροχαίο ατύχημα και, όταν εγκλωβίστηκαν, δεν δίστασαν να χτυπήσουν τους αστυνομικούς οι τρεις αλλοδαποί που συνελήφθησαν μετά από περιπετειώδη καταδίωξη στους δρόμους της Λάρισας!

Στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τον έλεγχο, ο 36χρονος Αλβανός και οι δυο συμπατριώτισσές του ηλικίας 28 και 19 χρόνων πάτησαν γκάζι και παραβίασαν τον ερυθρό σηματοδότη με το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους. Με μεγάλη ταχύτητα συγκρούστηκαν με άλλο Ι.Χ. που οδηγούσε μια 58χρονη, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί η ανυποψίαστη γυναίκα αλλά ούτε και οι ίδιοι.

Οι δράστες συνέχισαν την πορεία τους με τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να τους καταδιώκουν, ώσπου κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους βάλουν χειροπέδες παρά τις γροθιές και κλωτσιές που δέχθηκαν! Ο36χρονος και η 28χρονη βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, ενώ στο σπίτι τους όπου έγινε έρευνα από την Ασφάλεια και τη Δίωξη Ναρκωτικών κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με επτά φυσίγγια στη γεμιστήρα του και μια ξιφολόγχη με λάμα μήκους 18 εκατοστών.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν κατασχέθηκε και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για παράνομη οπλοκατοχή, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, αντίσταση, απείθεια και παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...