Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ο Ν. Νικολόπουλος στον Βόλο

O Βόλος είναι ο δεύτερος σταθμός της πανελλαδικής περιοδείας που έχει ξεκινήσει ο Χριστανοδημοκράτης βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας του για τις ευρωεκλογές και της συνεργασίας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος με την Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό.


Μετά την Θεσσαλονίκη, ο κ. Νικολόπουλος έφτασε ήδη στον Βόλο, όπου σήμερα και αύριο θα έχει επαφές με φορείς της περιοχής, τον Μητροπολίτη, ενώ κατά την προσφιλή του συνήθεια, θα περπατήσει στους δρόμους της πόλης και θα συνομιλήσει με απλούς πολίτες, αλλά και θα μιλήσει σε μέσα ενημέρωσης της περιοχής.

Πάντως, το επίσημο ραντεβού του Νίκου Νικολόπουλου με τους πολίτες του Βόλου, έχει δοθεί για τις 6 αύριο το απόγευμα στο ξενοδοχείο Park, όπου θα πραγματοποιήσει ανοικτή πολιτική ομιλία, κατά την οποία θα εστιάσει στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τα νέα μέτρα που διαφαίνονται στον «ορίζοντα», τονίζοντας την ανάγκη, στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου να σταλεί ένα ευθύ, αντιμνημονιακό μήνυμα και να δρομολογηθούν πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...