Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Έργο 2,3 εκ. ευρώ για το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων


Στα Τρίκαλα βρέθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο οποίος συνοδευόμενος όπως κατέγραψε το trikalanews.gr ,από τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τον Eντεταλμένο Σύμβουλο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για θέματα υγείας Γιώργο Τσίγκα και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Κεφαλοβρύσου κ. Αλιάγα, υπέγραψε την σύμβαση εκσυγχρονισμού του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων.

«Ένα έργο που έχει ανάγκη η περιοχή, ένα έργο εδώ στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων που διοικείται και λειτουργεί πάρα πολύ καλά, ένα έργο εκσυγχρονισμού που απαιτούνταν να γίνει εδώ και χρόνια, ένα έργο προϋπολογισμού 2,3 εκ ευρώ υπογράφθηκε σήμερα και μπαίνει άμεσα ο εργολάβος και σε ένα χρόνο θα είναι έτοιμο.

Αυτό το έργο είναι έργο πνοής και το φυσικό αντικείμενο είναι η ανακατασκευή και ο εκσυγχρονισμός όλης της πτέρυγας και θα γίνουν έργα που θα καλυτερεύσουν τις συνθήκες διαβίωσης. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι είναι έργο ζωής για την περιοχή, θα δουλέψουν άνθρωποι, θα πέσει χρήμα στην τοπική αγορά. Εμείς συνεχίζουμε το έργο μας, συνεχίζουμε να εντάσσουμε έργα στο ΕΣΠΑ και να τα υλοποιούμαι τα οποία έχει ανάγκη η τοπική κοινωνία και τα οποία είναι ώριμα», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Αγοραστός

Από την πλευρά του, ο Διοικητής του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Νίκος Ευθυμιάδης, δήλωσε πως «Είναι μια ιστορική ημέρα για το Θεραπευτήριο Χρονίων παθήσεων Τρικάλων, είναι η μέρα της υπογραφής της σύμβασης και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη, τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, τις υπηρεσίες τοπικές, περιφερειακές και κεντρικές. Με αυτό το έργο για τις επόμενες δεκαετίες το θεραπευτήριο λύνει βασικά προβλήματα υποδομής και λειτουργικότητας. Παλέψαμε για αυτό το έργο να το εντάξουμε στο ΕΣΠΑ και δίνεται διέξοδος σε όλους τους Θεσσαλούς πολίτες να μπορούν να έρχονται εδώ που παρέχουμε πολύ υψηλή ποιότητα υπηρεσίες και είναι για όλη την Θεσσαλία από πλευράς Υπηρεσιών καύχημα».


trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...