Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Θλίψη για τον "αμαξά" του Βόλου!

Σε ηλικία μόλις 52χρόνων «έσβησε» χθες χτυπημένος από την επάρατη νόσο, ο Λάμπρος Ζήντρας, ένας άνθρωπος που είχε συνδέσει ολόκληρη τη ζωή του με τα άλογα...

Ο Λάμπρος Ζήντρας, ήταν ένας ζωντανός άνθρωπος που είχε αφιερώσει τη ζωή του στα άλογα, διατηρούσε μαζί με τη σύντροφό του στην περιοχή του Φυτόκου το ράντζο F, τόπος συνάντησης και συνάθροισης των αμαξάδων με άλογα.


Ήταν επίσης ένας από τους γνωστούς αμαξάδες της παραλίας που κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, με την άμαξα και το άλογό του, έκανε βόλτες επισκέπτες και ντόπιους από το Λιμάνι του Βόλου μέχρι και τον Αγιο Κωνσταντίνο ενώ πολλά ήταν τα ζευγάρια που είχαν οδηγηθεί με την άμαξά του στην εκκλησία για να «ενωθούν» με τα δεσμά του γάμου. Ιδιαίτερα αγαπητός σε όποιον τον γνώριζε, φιλότιμος και βιοπαλαιστής από νεαρή ηλικία.

Παραμονές Χριστουγέννων προσβλήθηκε από την επάρατη νόσο και από τότε μέχρι και χθες έδινε αξιοπρεπώς τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή, εάν και η καλπάζουσα μορφή του καρκίνου δεν άφηνε εξαρχής πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Χθες το απόγευμα, ο 52χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη στους δικούς του ανθρώπους, γονείς, αδερφές, τη μονάκριβη κόρη του, τη σύντροφό του, συγγενείς, και φίλους.

Βαρύ το πένθος στην γειτονιά που μεγάλωσε στο Νέο Δέλτα αλλά και μεταξύ των συναδέλφων του αμαξάδων που δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμη πως έσβησε τόσο πρόωρα ο 52χρονος αμαξάς.

taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...