Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

"Κελάρι αγάπης" στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων

Οι εφημέριοι του Ναού ενεργοποίησαν τους ενορίτες οι οποίοι συγκέντρωσαν μέσα σε λίγες μέρες… 1,8 τόνους διάφορα τρόφιμα και διέθεσαν σε άπορες οικογένειες!

Η Εκκλησία δείχνει έτσι το πραγματικό, φιλάνθρωπο, πρόσωπό της, κάνοντας πράξη το «επείνασα γαρ, και εδώκατέ μοι φαγείν». Όπως λέει εις εκ των εφημερίων του Ιερού Ναού, ο πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Γεώργιος Γραδούλας «η ανταπόκριση των ενοριτών μας, αλλά και των υπολοίπων συμπολιτών είναι πολύ μεγάλη και συγκινητική, καθώς μέσα σε δυο-τρεις εβδομάδες καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 1800 κιλά τρόφιμα τα οποία διαθέσαμε ήδη σε δεκαπέντε (15) οικογένειες ενοριτών οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. 
Μετά τον Δεκαπενταύγουστο και με την επιστροφή του κόσμου στην πόλη θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, με την ελπίδα να καταφέρουμε να απαλύνουμε τον πόνο περισσοτέρων συνανθρώπων μας». Εφόσον επιθυμεί κανείς να στηρίξει αυτήν την πραγματικά φιλότιμη και αξιέπαινη προσπάθεια μπορεί να προσφέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη καθαριότητας, βασικά είδη περιποίησης βρεφών ή να εναποθέσει χρήματα στο ειδικό κυτίο, στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως (τηλ. 2431033671). Τέτοιες ενέργειες αξίζουν την στήριξη όλων μας…
trikalavoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...