Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Ταλαιπωρία και εκνευρισμός στα λιμάνια Βόλου και Σποράδων

Ταλαιπωρίας συνέχεια για τους επιβάτες της Hellinic SeaWays και πιο συγκεκριμένα του ΕΓ/ΟΓ "ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ", το οποίο μέσα σε 4 ήμερες... και μάλιστα ανήμερα του 15αυγουστου, παρουσίασε και πάλι μηχανική βλάβη, αυτήν τη φορά στην αριστερή κύρια μηχανή του, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στο λιμάνι της Σκιάθου και από εκεί, κενό επιβατών, να επιστρέψει το βράδυ της Τετάρτης στον Βόλο για την αποκατάστασή της.

Η αποκατάστασή της ολοκληρώθηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το απόγευμα της Πέμπτης, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου (Κ.Λ.Β.) το πρωινό δρομολόγιο προς και από τις Βόρειες Σποράδες να παραμείνει ανεκτέλεστο και οι επιβάτες (ανευ οχημάτων), όπως και τον 15υγουστο, να μεταφερθούν στους προορισμούς τους με ταχύπλοα σκάφη, ενώ όσοι επέλεξαν να ταξιδέψουν με τα οχήματά τους με το ΕΓ/ΟΓ "ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ" της ίδιας εταιρείας, όχι όμως με τελικό προορισμό τον Βόλο, αλλά τον Άγιο Κωνσταντίνο, γεγονός που για άλλη μία φορά προκάλεσε ταλαιπωρία και εκνευρισμό.

Το ΕΓ/ΟΓ "ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ" και αφού αποκαταστάθηκε η βλάβη του, απέπλευσε τελικά από τον Βόλο προς τις Βόρειες Σποράδες το απόγευμα της Πέμπτης στις 7.45 το απόγευμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το ίδιο σκάφος παρουσίασε πρόβλημα στην δεξιά κύρια μηχανή του την Κυριακή, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει έξι ολόκληρες ώρες το δρομολόγιό του από Βόλο προς Βόρειες Σποράδες, αφού αντί να αποπλεύσει στις 7.45, απέπλευσε, αφού αποκαταστάθηκε η βλάβη, στη 1.45 το μεσημέρι.
http://www.e-volos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...