Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Λάρισα: Κοίταξε τον καθρέφτη και του ''κόπηκαν'' τα γόνατα - Φωτό!

Στον καθρέφτη του αυτοκινήτου του, βρίσκονταν κρεμασμένα 26 σακουλάκια...

Όλα έγιναν χθες το πρωί (27-07-2013). Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου βγήκε από το σπίτι του και πήγε να το πάρει για να πάει στη δουλειά του. Όταν πλησίασε κοίταξε τον δεξί καθρέφτη και αρχικά - όπως είπε αργότερα στους αστυνομικούς - πίστεψε πως δεν ήταν το δικό του αυτοκίνητο.

Στον καθρέφτη βρίσκονταν κρεμασμένα δεκάδες σακουλάκια γεμάτα με ναρκωτικά! Μετά το αρχικό σοκ τηλεφώνησε την αστυνομία και τους είπε που βρίσκεται. Οι άνδρες της δίωξης του είπαν να μην αγγίξει τα σακουλάκια...

ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ.
Οι έρευνες και οι πρώτες σκέψεις της αστυνομίας Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι άγνωστοι είχαν δέσει στον καθρέφτη 26 νάιλον συσκευασίες. Oπως αποδείχθηκε, περιείχαν κοκαΐνη βάρους  50,5 γραμμαρίων!

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τα ναρκωτικά και έστειλαν τα σακουλάκια στα ειδικά εργαστήρια για λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ παράλληλα σχημάτισαν δικογραφία κατ’ αγνώστων για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Όπως φαίνεται οι άγνωστοι δράστες άφησαν τα 26 σακουλάκια στον καθρέφτη είτε για να τα πάρει κάποιος είτε επειδή μπέρδεψαν τα αυτοκίνητα και έκαναν λάθος. Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...