Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Συνελήφθη ο ύποπτος για τη βομβιστική επίθεση

Ο άνδρας που προσήχθη μετά την έκρηξη, που σημειώθηκε στη Λάρισα τα ξημερώματα κάτω από το σπίτι της Εισαγγελέως που χειρίστηκε την υπόθεση απόπειρας απόδρασης βαρυποινίτη κρατουμένου, συνελήφθη από τις Αρχές καθώς πριν από λίγο ομολόγησε.

Ο συλληφθείς ανέφερε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λάρισας ότι πραγματοποίησε τη βομβιστική επίθεση μαζί με έναν ακόμη άνδρα που αναζητείται από τις Αρχές.

Ο συγκεκριμένος άνδρας στο παρελθόν είχε συλληφθεί γιατί μετέφερε ποσότητες εκρηκτικών,  θεωρείται στενός "συνεργάτης" του προαναφερόμενου βαρυποινίτη.

Στην περιοχή βρέθηκε και το αυτοκίνητο με το οποίο έφτασαν οι «βομβιστές» από την Αθήνα στη Λάρισα.  Το όχημα δεν είναι κλεμμένο όμως δεν ανήκει σε κανέναν από τους δύο άνδρες που φέρεται να τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό. Ο ιδιοκτήτης είναι κάτοικος Αθηνών και αναζητείται από την αστυνομία.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, τις έρευνες έχει αναλάβει η Ασφάλεια Λάρισας, καθώς το σενάριο της τρομοκρατίας έχει εξασθενήσει.

Την ίδια ώρα «ανοίγουν οι φάκελοι» και άλλων παρόμοιων επιθέσεων σε βάρος Δικαστικών Λειτουργών στο παρελθόν, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο συλληφθείς και ο καταζητούμενος έχουν σχέση και με αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...