Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

«Βουνό» τα σκουπίδια στα Τρίκαλα

Μεγαλώνει ώρα με την ώρα το πρόβλημα της μη αποκομιδής απορριμμάτων από την πόλη των Τρικάλων, με τους κάδους να έχουν εξαντλήσει τα όρια εναπόθεσης σκουπιδιών και πλέον οι δημότες να τα τοποθετούν εκτός κάδου, με ότι αυτό συνεπάγεται για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Το θέμα, όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr, απασχολεί από σήμερα τις αρμόδιες Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων καθώς λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, τα σκουπίδια που δεν μαζεύονται εγκυμονούν κινδύνους για τον πληθυσμό και δεν αποκλείεται αύριο να προβούν σε μέτρα όπως ο ψεκασμός των χώρων συγκέντρωσης σκουπιδιών.

Αύριο συνεχίζεται η απεργία της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Τρικκαίων, ενώ αναμένεται η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ να παρατείνει το πρόβλημα στην αποκομιδή απορριμμάτων και μέχρι τουλάχιστον την ερχόμενη Τρίτη.

Από πλευράς Δήμου Τρικκαίων, βγαίνει μόνο ένα απορριμματοφόρο από το αμαξοστάσιο, για να μαζέψει σκουπίδια από το Νοσοκομείο, από το Χρονίων Παθήσεων και από τη Φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...