Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013

Δήμος και συγχωριανοί ξαναφτιάχνουν καμένο σπίτι πολυμελούς οικογένειας στα Τρίκαλα

Στο πλευρό οκταμελούς οικογένειας, το σπίτι της οποίας στο χωριό Ξυλοπάροικο κάηκε ολοσχερώς, στέκονται και όχι μόνο στα λόγια, ο δήμος Τρικκαίων και συγχωριανοί, βοηθώντας να φτιαχτεί από την αρχή.

Το σπίτι και το αυτοκίνητο της πολυμελούς οικογένειας καταστράφηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε το Σάββατο (26/10) σε διπλανή αποθήκη. Εκεί φυλάσσονταν πετρέλαιο και άλλα εύφλεκτα υλικά, με αποτέλεσμα η φωτιά να εξαπλωθεί γρήγορα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες όλου του χωριού που συμμετείχε στην κατάσβεση της.

Το πρωί της Κυριακής (27/10), ο αντιδήμαρχος Θ. Σπανός, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Θ. Τσαντίλα πήγαν στο σημείο για να καταγράψουν τις ζημιές στο σπίτι ενώ ήδη έχουν προσφερθεί επιχειρηματίες των Τρικάλων να βοηθήσουν, δίνοντας ηλεκτρικές συσκευές, πόρτες και ό,τι άλλο χρειαστεί.

Την ίδια ώρα συγχωριανοί στηρίζουν με όποιον τρόπο μπορούν την οικογένεια ενώ ο δήμαρχος Τρικκαίων Χρ. Λάππας πρόκειται να εισηγηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την οικονομική βοήθεια της οικογένειας.

Πληροφορίες από trikalavoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...