Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Πήλιο: Τον ενόχλησε το αλάτι και έβγαλε όπλο!

Άγνωστος έβγαλε όπλο σε χειριστές εκχιονιστικού μηχανήματος που πετούσαν αλάτι


Έρευνες στο Πήλιο και τις γύρω περιοχές διενεργούν οι αστυνομικοί από όλη τη Μαγνησία για να εντοπίσουν έναν άγνωστο προς το παρόν οδηγό που δεν δίστασε να απειλήσει με όπλο τους χειριστές ενός εκχιονιστικού μηχανήματος στην περιοχή Καράβωμα, επειδή ενοχλήθηκε όταν λίγο από το αλάτι που έριχναν στον παγωμένο δρόμο έπεσε στο αυτοκίνητό του!


Αγνοώντας τις προσπάθειες που κατέβαλλαν οι δύο χειριστές του μηχανήματος για να μην κλείσει ο δρόμος, ο άγνωστος άνδρας σταμάτησε το αυτοκίνητό του και άρχισε να διαπληκτίζεται μαζί τους, ζητώντας εξηγήσεις για το αλάτι που... λέρωσε το όχημά του! Τα όσα άκουσε δεν τον ικανοποίησαν και έβγαλε όπλο με το οποίο τους απείλησε, χωρίς ευτυχώς να το χρησιμοποιήσει!

Αμέσως μετά, ο οδηγός έσπευσε να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι χειριστές της αλατιέρας ειδοποίησαν το αστυνομικό τμήμα Ζαγοράς, άντρες του οποίου ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπίσουν το δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δημοτικοί υπάλληλοι συγκράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του και τα στοιχεία του είναι γνωστά στις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...