Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Σαρωτικοί έλεγχοι της αστυνομίας στο νοσοκομείο Βόλου

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του e-Volos.gr, κλιμάκιο αποτελούμενο από άνδρες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. από τη Θεσσαλονίκη, εδώ και δύο περίπου 24ωρα, βρίσκεται στο Νοσοκομείο Βόλου και ερευνά μία προς μία όλες τις γεννήσεις και τις πορείες των νεογνών, από το 2007 μέχρι και σήμερα.

Οι αστυνομικοί «μπούκαραν» κυριολεκτικά στη μαιευτική κλινική του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, χωρίς να υπάρξει προηγούμενη ενημέρωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και εξετάζουν με ιδιαίτερη σχολαστικότητα κάθε φάκελο.

Σύμφωνα με ανώτερους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., οι έρευνες αυτές εντάσσονται στον γενικότερο σχεδιασμό των Αρχών για την καταπολέμηση της παράνομης υιοθεσίας, μετά και τις αποκάλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την περίπτωση της μικρής Μαρίας και του Νοσοκομείου της Λαμίας.

Με τα αποτελέσματα της τρέχουσας έρευνας στη μαιευτική του Νοσοκομείου Βόλου να παραμένουν άγνωστα, τόσο οι γιατροί όσο και το προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος, χαιρετίζουν τον έλεγχο, τον οποίο χαρακτηρίζουν αναγκαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...