Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Στο ακροατήριο η υπόθεση με τις ριπές από Καλάσνικοφ στα Τρίκαλα


Ταυτοποιήθηκαν οι κάλυκες του όπλου με κάλυκες της ένοπλης απόδρασης κρατουμένου των Φυλακών Τρικάλων από το Νοσοκομείο...

Στο ακροατήριο οδηγείται η υπόθεση που αναστάτωσε την πόλη των Τρικάλων στις 14 Οκτωβρίου 2012 όταν υπήρξαν ριπές από Καλάσνικοφ στην πλατεία του ΟΣΕ.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr αύριο στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, θα καθίσει 27χρονος Τρικαλινός και ο οποίος είχε ισχυριστεί ότι βρήκε το πολεμικό όπλο τύπου Καλάσνικοφ σε θάμνο της πλατείας και κατά την επεξεργασία, αυτό εκπυρσοκρότησε.

Ο 27χρονος είχε συλληφθεί και αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της μηνιαίας εμφάνισής του στο Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων, ενώ δηλώνει εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες και βρίσκεται σε πρόγραμμα απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ.

Από τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης σε όπλο και κάλυκες αναδείχθηκε ότι οι κάλυκες ταυτίζονται με τους κάλυκες που βρέθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Νοσοκομείου Τρικάλων κατά την διάρκεια της ένοπλης συμπλοκής μεταξύ των συνοδών υπαλλήλων της εξωτερικής φρουράς της Φυλακής Τρικάλων και 4 αγνώστων δραστών κατά την απόδραση κρατουμένου στις 12 Οκτωβρίου, 2 μέρες νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...