Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Άλλος ένας νεκρός στην λίστα των θυμάτων του Περιφερειακού δρόμου του Βόλου


Ένας 73χρονος νεκρός, ένας 70χρονος τραυματίας, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες διαφεύγει τον κίνδυνο και ένας 41χρονος συλληφθείς, είναι ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος που σημειώθηκε νωρίτερα στην Περιφερειακή Οδό του Βόλου.

Πιο συγκεκριμένα, 11.30 ήταν περίπου όταν στην Περιφερειακή Οδό του Βόλου, στο ύψος της διαστάυρωσης Φυτόκου, Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 41χρονος, παραβιάζοντας, σύμφωνα με τις πρώτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, ερυθρό σηματοδότη, συγκρούστηκε με δίκυκλο, στο οποίο επέβαιναν ο άτυχος 73χρονος και ο 70χρονος συνεπιβάτης του.

Ακολούθησε η μεταφορά τους στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 73χρονου, έγινε η εισαγωγή του 70χρονου συνεπιβάτη του, ο οποίος σύμφωνα επίσης με τις πρώτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, διαφεύγει τον κίνδυνο και έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις στον 41χρονο οδηγό του Ι.Χ.

Ο 41χρονος, λίγη ώρα αργότερα, συννελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω, ενώ προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Βόλου.
http://e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...