Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Συνελήφθησαν 9 άτομα για διενέργεια τυχερών απαγορευμένων παιγνίων στη Λάρισα

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τους για αδικήματα πλημμεληματικού και κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά εννέα ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Συνελήφθησαν, ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση, χθες (29-10-2011) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, οχτώ ημεδαποί, ηλικίας από 36 έως 63 ετών και μία 32χρονη αλλοδαπή υπήκοος Αλβανίας, για διενέργεια τυχερών – απαγορευμένων παιγνίων.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα (καφενείο) ιδιοκτησίας 42χρονου, ο οποίος απουσίαζε τη στιγμή του ελέγχου, συνελήφθησαν ένας 47χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και μία 32χρονη αλλοδαπή υπήκοος Αλβανίας, η οποία εργαζόταν ως σερβιτόρα.

Συγκεκριμένα, ο 47χρονος και η 32χρονη είχαν θέσει σε λειτουργία ένα κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (server), ο οποίος έλεγχε άλλους οκτώ (8) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στις οθόνες των οποίων εμφανιζόταν τυχερά – απαγορευμένα παίγνια, μετατρέποντας έτσι τον συγκεκριμένο χώρο σε καζίνο. Η 32χρονη αλλοδαπή, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικών, επιχείρησε ανεπιτυχώς να θέσει εκτός λειτουργίας το προαναφερθέν δίκτυο υπολογιστών με ειδικό τηλεχειριστήριο που είχε στην κατοχή της.

Εντός του καταστήματος, συνελήφθη και ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι διεξήγαγε – μετείχε σε τυχερό παίγνιο σε ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Επιπλέον, συνελήφθησαν έξι Έλληνες, ηλικίας 45, 36, 40, 39, 63 και 58 ετών, οι οποίοι μαζί με τον 47χρονο προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος, κατελήφθησαν σε έτερο χώρο του καταστήματος και σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, να διενεργούν το παίγνιο ¨TEXAS HOLDEM POKER¨, αμερικάνικη παραλλαγή της πόκας, με μάρκες που αντιστοιχούσαν σε προσυμφωνημένο χρηματικό ποσό. Οι παίκτες είχαν στη κατοχή τους από δύο φύλλα, ενώ επάνω στο τραπέζι βρέθηκαν τραπουλόχαρτα, 136 μάρκες διαφόρων χρωμάτων και μία λευκή μάρκα που ανάγραφε ¨DEALER¨, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνολικά κατασχέθηκαν :
εννέα πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένα τηλεχειριστήριο,
πέντε (5) μεταλλικά βαλιτσάκια με μεγάλο αριθμό μαρκών,
πενήντα τέσσερις (54) τράπουλες,
το χρηματικό ποσό των 1290 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή των παικτών και
το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ που βρέθηκε στο ταμείο του καταστήματος.
Το τραπέζι της πόκας κατασχέθηκε με μεσεγγύηση. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...