Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

14 μήνες φυλακή στον ''Ρέγγα'' που έβγαλε τη μπλούζα με την Ελληνική Σημαία από 12χρονο

14 μήνες φυλακή άρπαξε ο γνωστός στην Λάρισα με το παρατσούκλι Αναρχοαυτόνομος ''Ρέγγας'' που υποχρέωσε παιδάκι να βγάλει την μπλούζα που φορούσε επειδή είχε πάνω... την Ελληνική Σημαία!

Το περιστατικό έγινε μπροστά από την Ιατρική σχολή της Λάρισας όπου ο γνωστός αναρχικός με το παρατσούκλι Ρέγγας, 35 χρονών, υποχρέωσε το παιδάκι ενός Λαρισαίου που πέρναγε απο μπροστά του να βγάλει την μπλούζα επειδή είχε πάνω την Ελληνική Σημαία και τον ηλιο της Βεργίνας ...Κλαίγοντας και γυμνός ο μικρός έτρεξε στο σπίτι του και ειδοποίησε τους γονείς του !

Ο Πατέρας του χωρίς να χάσει καιρό ειδοποίησε την Αστυνομία και έσπευσε στην πλατεία ταχυδρομείου όπου συχνάζει ο "Ρέγγας" μαζί με άλλους συγγενείς του!

Οι Αστυνομικοί που συνέλαβαν τον Λαρισαίο βρήκαν και στο σάκο που είχε μαζί του την μπλούζα του μικρού που την είχε κρατήσει ως λάφυρο!

Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στα δικαστήρια όπου άρπαξε την ποινή των 14 μηνών ενώ αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη! Σε ερώτηση του Εισαγγελέα γιατί το έκανε είπε απλώς δεν ήθελα να φοράει την μπλούζα με την Ελληνική Σημαία!
trikalagr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...