Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Ιατροί Γ.Ν.Τρικάλων: "Αφήστε τις παλαιοκομματικές μεθόδους και στηρίξτε τις δομές Υγείας του Νομού!" -ΒΙΝΤΕΟ

«Θέλουμε περισσότερο να τονίσουμε τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας, παρά να δημιουργήσουμε προβλήματα στον κόσμο! Δεν βλέπουμε το θέμα από καθαρώς συνδικαλιστική οπτική…», δηλώνουν, σε όλους τους τόνους, οι Τρικαλινοί νοσοκομειακοί γιατροί, οι οποίοι...
όπως και οι συνάδελφοί τους σε όλη την Ελλάδα, προχώρησαν από σήμερα σε (επ’ αόριστον) επίσχεση εργασίας λόγω μείωσης αποδοχών, μη καταβολή δεδουλευμένων κ.λπ.


Όπως υπογραμμίζουν, «το κύριο διεκδικητικό πλαίσιο της κινητοποίησης είναι η διατήρηση – ενίσχυση – βελτίωση του συστήματος Υγείας. Το κρατάμε με τις προσωπικές μας υπερβάσεις, δεν θα το αφήσουμε να καταρρεύσει. Καλούμε την Πολιτεία, αντί να αναλώνεται σε παλαιοκομματικές και πελατειακές μεθόδους (σ.σ. έμμεση πλην σαφέστατη αιχμή για τις αλλεπάλληλες αλλαγές Διοικητών), να δώσει όλη την προσοχή και να επικεντρώσει την προσπάθειά της ούτως ώστε να διατηρηθούν οι υγειονομικές δομές του Νομού μας».

Μεγαλύτερο πρόβλημα στο Γ.Ν.Τ. παραμένει η στελέχωσή του σε ιατρικό προσωπικό, «κάτι που αναπόφευκτα θα οδηγήσει στην συνεφημέρευση με το Γενικό Νοσοκομειακό Καρδίτσας & άλλα τινά και θα προκαλέσει πολλά προβλήματα, εργασιακά και ανθρωπιστικά». 

Επιδίωξη της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου Κέντρων Υγείας Ν. Τρικάλων είναι να συμμετέχουν όλοι στην εν εξελίξει κινητοποίηση, «χωρίς αυτό, σε καμμιά περίπτωση, να δημιουργήσει προβλήματα στη νοσηλεία των ασθενών ή στην λειτουργία του δημοσίου νοσηλευτηρίου της πόλεώς μας». Στο συνδικαλιστικό πλάνο και οι συναντήσεις με φορείς – σωματεία…

Δείτε στο βίντεο του trikalaola.gr τι είπαν στους δημοσιογράφους τρία μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν.Τ.: Κική Παγδάτογλου – Σπυροπούλου πρόεδρος (πνευμονολόγος – εντατικολόγος), Νίκος Καμπαγιάννης γραμματέας (αναισθησιολόγος) και Δωροθέα Βουτσελά ταμίας (ειδικευόμενη γενικής ιατρικής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...