Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Οικογενειακά δούλεψαν τα καταστήματα Εστίασης στη Μαγνησία [video]

Οικογενειακά δούλεψαν φέτος το καλοκαίρι οι περισσότερες επιχειρήσεις Εστίασης και Διασκέδασης του Νομού Μαγνησίας, σύμφωνα με  τον πρόεδρο της Ένωσης Απόστολο Αθανασό και τα στοιχεία από τον ΟΑΕΔ που έχει στα χέρια του.
Σε αντίθεση λοιπόν με τα περασμένα καλοκαίρια, φέτος, η ανεργία δεν μειώθηκε, λόγω των εποχιακών, αλλά αυξήθηκε, γεγονός που οδηγεί στο παραπάνω συμπέρασμα.

Η κίνηση στα καταστήματα της Εστίασης και της Διασκέδασης στη Νησιωτική Μαγνησία κινήθηκε σε καλό επίπεδο, ενώ στην χερσαία μαγνησία οι τζίροι ακολούθησαν πτωτική πορεία με τα καταστήματα απλώς να αυτοσυντηρούνται και μάλιστα με την επιστράτευση όλης της οικογένειας για τον σκοπό αυτό.

Την ίδια ακριβώς εικόνα μετέφεραν στο e-Volos.gr αρκετοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων διασκέδασης, σημειώνοντας πως εύχονται τα πράγματα να μην χειροτερέψουν από τον Χειμώνα, ενώ όλοι τους συμφώνησαν στην συμβολή του προγράμματος "Κάθε Τρίτη Βγαίνουμε Βόλο", το οποίο έχει αυξήσει την κίνηση, γεμίζοντας ελπίδες τους καταστηματάρχες.

ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ όσα δήλωσε στο e-Volos.gr o πρόεδρος της Ένωσης Εστίασης και Διασκέδασης του Νομού Μαγνησίας Απόστολος Αθανασός, αλλά και ο επιχειρηματίας Άλκης Ρέντης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...