Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Ζαγορά: Πάγος - παγίδα για αγροτικό όχημα - Νεκρή 67χρονη

Το αγροτικό αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο έχασε τη ζωή της
 η άτυχη Μαρία Σχίζα, έφυγε από το δρόμο και κατέληξε σε χωράφι 

Σοβαρά τραυματίας ο σύζυγός της


Σε «παγίδα θανάτου» για μία 67χρονη αγρότισσα από τη Ζαγορά μετατράπηκε χθες ο επαρχιακός δρόμος Ζαγοράς - Πουρίου. Το καθιερωμένο δρομολόγιο για το κτήμα για αγροτικές δουλειές εξελίχτηκε σε εφιάλτη και η 67χρονη υπέκυψε στα τραύματά της  μέσα στο αγροτικό αυτοκίνητο του άνδρα της, που επίσης τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου. Παραμονές Χριστουγέννων η περιοχή βυθίστηκε στο πένθος.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βάσω  Κυριαζή . Από τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ Βόλου

Νεκρή είναι η Μαρία Σχίζα, κάτοικος  Ζαγοράς στη συνοικία της Αγίας Κυριακής, ενώ με πολλαπλά κατάγματα νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Βόλου ο σύζυγός της Αντώνης Σχίζα; αγρότης στο επάγγελμα.

Το ζευγάρι όπως κάθε μέρα ξεκίνησε χθες γύρω στις 7.30 το πρωί από την Αγία Κυριακή για το κτήμα τους.  Στην περιοχή των σφαγείων της Ζαγοράς, στο δρόμο Ζαγοράς - Πουρίου, το αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, ξέφυγε της πορείας του, πιθανότατα λόγω παγετού  και άρχισε μία «τρελή πορεία» στον αέρα, για να καταλήξει τελικά μετά σε ένα χωράφι τριάντα μέτρα βάθος… από το δρόμο.

Αγρότης που βρίσκονταν σε παρακείμενο κτήμα, έσπευσε αμέσως προς βοήθεια, καθώς το ζευγάρι των αγροτών ήταν εγκλωβισμένο στις λαμαρίνες. Για την άτυχη 67χρονη ήταν ήδη αργά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός της ήταν σχεδόν ακαριαίος, ενώ πολύ σοβαρά τραυματισμένος και με τη βοήθεια  και άλλων αγροτών που έτρεξαν στο σημείο, ανασύρθηκε από τα συντρίμμια και ο σύζυγός της, που μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο αρχικά στο Κέντρο Υγείας και μετά στο Νοσοκομείο Βόλου, αφού η κατάστασή του ήταν σοβαρή και έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Βόλο.

Η είδηση του τροχαίου δυστυχήματος «ταξίδεψε» αμέσως σε όλη τη Ζαγορά, ενώ το άγγελμα του θανάτου της 67χρονης προκάλεσε θλίψη και οδύνη στους οικείους της, αλλά και σε όλο το χωριό, καθώς επρόκειτο για ένα πολύ αγαπητό ζευγάρι από αγροτική οικογένεια που έδινε κάθε μέρα τον αγώνα της επιβίωσης και έχαιρε της εκτίμησης όλων.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα γίνει σήμερα στις 3.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής στη Ζαγορά




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...