Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

33 χρονών, πρωταθλητής μπιλιάρδου, γιος πρώην υπουργού και από σήμερα βουλευτής: Αυτός είναι ο Γ. Αναγνωστόπουλος

Θαμώνας του Κολωνακίου, αγαπά τα ακριβά αυτοκίνητα, λάτρης του μπιλιάρδου: Ενας νέος της εποχής του ο Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος είναι από σήμερα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μετά την παραίτηση Σιούφα.


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιος του πρώην υπουργού Θεόδωρου Αναγνωστόπουλου μπαίνει στη Βουλή: Είχε εκλεγεί ξανά το 2007 στη βραχύβια κυβέρνηση Καραμανλή και απέτυχε να επανεκλεγεί. Γεννήθηκε το 1980 αλλά μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα. 


Σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ του Εθνους, είναι θαμώνας στα στέκια του Κολωνακίου και της παραλιακής έχει αδυναμία στα ακριβά σπορ αυτοκίνητα και το μπιλιάρδο. Εχει μάλιστα διακρίσεις σε τουρνουά μπιλιάρδου παγκοσμίως.Οι διακρίσεις αυτές, σύμφωνα με το Εθνος, του έδωσαν και τα επιπλέον μόρια που χρειαζόταν για να μπει στη Νομική την οποία μέχρι το 2007 – οπότε και υπάρχει το επίσημο βιογραφικό του στη σελίδα της Νέας Δημοκρατίας- δεν είχε τελειώσει.


Εμφανίζεται μάλιστα ως ένας από τους πρώην βουλευτές που είχαν πρόβλημα και κενά στο πόθεν έσχες τους, κατά τον έλεγχο του 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...