Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Τραγικός επίλογος στις έρευνες για τον εντοπισμό του 32χρονου ψαροντουφεκά στη Μαγνησία [video]

Με τον πλέον τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος στις έρευνες εντοπισμού του άτυχου 32χρονου ψαροντουφεκά Ζ.Α., ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της Τετάρτης, στις 12.30 περίπου, 300 μέτρα από την ακτή, στην θαλάσσια περιοχή Μονόπετρου Καμαρίου, φορώντας την στολή του και έχοντας δεμένα βαρίδια στη ζώνη του, χωρίς κάποια εμφανή εμφανή σημάδια κάκωσης.

Το άψυχο σώμα του 32χρονου μεταφέρθηκε στον Αγιόκαμπο και από εκεί στην Λάρισα για νεκροψία - νεκροτομή.

Ο άτυχος γυναικολόγος, ελληνικής καταγωγής, ο οποίος ζούσε και εργάζονταν στην Γερμανία και είχε έρθει στην περιοχή για ολιγοήμερες διακοπές, αγνοούνταν από το μεσημέρι της Κυριάκης, οπότε και έφυγε από το Κεραμίδι Μαγνησίας, με σκοπό να πάει για ψαροντούφεκο στην περιοχή Καμάρι.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ενημερώθηκε για το συμβάν το απόγευμα της Κυριακής από αλιέα, ο οποίος εντόπισε μια κομμένη σημαδούρα και ένα ψαροντούφεκο, τα οποία αναγνώρισε ο πατέρας του αγνοούμενου. Σύμφωνα με τον ίδιο μάλιστα ο 32χρονος είχε ξεκινήσει από το Κεραμίδι με προορισμό το Καμάρι στις 2.30 το μεσημέρι της Κυριακής.

Αμέσως σήμανε συναγερμός, με τις προσπάθειες ωστόσο από το βράδυ της Κυριακής να μην καρποφορούν, μέχρι και το μεσημερί της Τετάρτης, στις 12.30 περίπου, όπου και εντοπίστηκε νεκρός.

Στις εντατικές ακόμα και μεταμεσονύχτιες έρευνες, συμμετείχαν ελικόπτερο της 111 Π.Μ., σκάφη και άνδρες του Λιμενικού Σώματος, με δύο ιδιώτες δύτες, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βόλου, η Εθελοντική Ομάδα Λάρισας με τέσσερα άτομα και δύο δύτες, η Λέσχη Εθελοντών Βατραχανθρώπων Βόλου με τέσσερα άτομα και κάτοικοι της περιοχής, όλοι υπό τον συντονισμό του Κ.Λ.Β.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο σκάφος του Λιμενικού στο Αγιοκαμπο και από εκεί θα μεταφερθεί στην Λάρισα για νεκροψία-νεκροτομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...