Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκινά το 13ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων στο Βόλο [video]

Την Τρίτη στις 19:30, με μια λιτή αλλά λαμπερή τελετή έναρξης, που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του Βόλου, θα ξεκινήσει το...
13ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων, το οποίο και αναμένεται να συναρπάσει τους θεατές του, να προβάλει την χώρα μας και πιο συγκεκριμένα το νομό μας Παγκοσμίως, ενώ ταυτόχρονα θα δώσει μια "ανάσα" στην τοπική οικονομία!


Να σημειωθεί πως ο Βόλος πέρυσι είχε φιλοξενήσει με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων και πως πρόκειται για τη μόνη πόλη Παγκοσμίως που φιλοξενεί για δεύτερη χρονιά Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Το πρωτάθημα θα διαρκέσει 5 ημέρες και συγκεκριμένα από τις 12 μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου, φιλοξενώντας στον Βόλο την αφρόκρεμα των αθλητριών που θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια Παγκοσμίως.

ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ πλάνα από την προπόνηση των αθλητριών, αλλά και τί δήλωσαν σχετικά ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δ. Διαθεσόπουλος, ο αντπρόεδρος του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π, Ν. Μαυρόπουλος και ο Δήμαρχος Βόλου Π. Σκοτινιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...