Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

4 χρόνια φυλακή για τον 24χρονο, που τραυμάτισε τον οδηγό ταξί στη Σκιάθο

Ακριβά πλήρωσε τα νεύρα του ο 24χρονος, που στις 6 Σεπτέμβρη και μετά από καυγά, παρέσυρε με το Ι.Χ. του 61χρονο οδηγό ταξί

Την μεγαλύτερη δυνατή ποινή επέβαλλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, μετά από πολύωρη ακροαματική διαδικασία το απόγευμα της Παρασκευής, στον 24χρονο Τρικαλινό, ο οποίος, μετά από καυγά, με το Ι.Χ. του παρέσυρε και τραυμάτισε 61χρονο οδηγό ταξί στην πιάτσα της παραλίας της Σκιάθου, τα ξημερώματα της 6ης Σεπτεμβρίου.

Η δίκη, που προσδιορίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου και πραγματοποιήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου την Παρασκευή, από τις 3.00 το μεσημέρι μέχρι και τις 8.00 περίπου το απόγευμα, μετά από δύο αναβολές, με την δεύτερη από πλευράς της πολιτικής αγωγής και του συνηγόρου Σάκη Κοκκίνη, του οδηγού ταξί, ώστε στην διαδικασία να παραστεί και ο 61χρονος, ο οποίος αναμένονταν να λάβει εξιτήριο από το Νοσοκομείο του Βόλου, είχε ως αποτέλεσμα την ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών χωρίς μετατροπή και τη χρηματική ποινή των 3.000 ευρώ, έναντι του 24χρονου κατηγορούμενου.

Ο 24χρονος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι και την εκδίκαση της έφεσης, που ασκήθηκε στην απόφαση, από την πλευρά του συνηγόρου του.

Να υπενθυμίσουμε ότι το περιστατικό που συνέβη τα ξημερώματα της 6ης Σεπτεμβρίου και έλαβε χώρα στην πιάτσα ταξί της παραλίας της Σκιάθου, ξεκίνησε όταν ο 24χρονος και μετά από έντονο καυγά με την σύζυγό του, κλώτσησε και πέταξε στην θάλασσα σκαμπό που ανήκε στην πιάτσα των οδηγών ταξί. Ήταν τέτοιος όμως ο εκνευρισμός του 24χρονου, που όταν του έγινε παρατήρηση από τους οδηγούς ταξί, άναψαν τα αίματα, με αποτελέσμα, αφού μπήκε στο Ι.Χ. του, να κινηθεί αρχικά όπισθεν και απειλητικά προς οδηγό ταξί και εν συνεχεία με μπροστινή πλέον κίνηση και σπινιάροντας, να παρασύρει τον 61χρονο οδηγό, ο οποίος εκτινάχτηκε 10 μέτρα και αφού χτύπησε με το κεφάλι στο παμπρίζ του αυτοκινήτου, να πέσει αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως άντρες του Λιμενικού Σώματος Σκιάθου και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 61χρονο στο Κέντρο Υγείας του νησιού, για να μεταφερθεί εκ νέου στο Νοσοκομείο Βόλου, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...