Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Φιέστα στον Βόλο κόντρα στην Δόξα Δράμας

Παρουσία 4.000 φιλάθλων το φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου κόντρα στην Δόξα Δράμας εξελίχθηκε σε φιέστα για την συμμετοχή των "ερυθρόλευκων" στην Football League. Ισόπαλο με 1-1 τελείωσε το ματς

Σε φιέστα για την συμμετοχή του Ολυμπιακού Βόλου στην Football League εξελίχθηκε το φιλικό με την Δόξα Δράμας παρουσία 4.000 φιλάθλων στις εξέδρες.

Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο και πανηγυρικό με την ομάδα του Γιώργου Βαζάκα, να αναδεικνύεται ισόπαλη με 1-1 κόντρα στους "μαυραετούς".

Ο Ντεβάλις άνοιξε το σκορ στο 49' για τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ ο Σικαλιάς ισοφάρισε στο 89'. ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε και πέναλτι με τον Ανιέτε.

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος (80' Σταυράκης), Καρράς (80' Στουρνάρας), Κατσιαρός (88' Μπόρας), Γόγολος, Γκοτοβός, Τσιάτσιος (73' Γαλάνης), Πινδώνης, Ντεβάλις, Ουαρμπίντε (66' Γιενγκά), Μπολάτι (88' Κολημήτρας), Ανιέτε (83' Κοτζαθανάσης).

Δόξα Δράμας: Γουμάγιας, Στεργιανός (76' Αθανασιάδης, 90' Γκαραγκαΐδης), Μιλένκοβιτς (46' Κοντέων), Ντος Σάντος, Σικαλιάς, Ταραλίδης, Καμινιώτης (76' Κανετίδης), Ιντζόγλου, Κάπελ (55' Χιντασέλι), Ρούσεφ (46' Πουλάκος), Σοϊλέδης (80' Καπνίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...