Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Βγήκαν οι … «μαύρες σημαίες» και στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων

«Προστατέψτε αυτούς που σας προστατεύουν» έγραφε το ένα πανό της σημερινής διαμαρτυρίας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων και «μας κορόιδεψαν και θα λάβουν το μήνυμα» το δεύτερο δίπλα από μαύρες σημαίες…

«Μας οδηγούν στην εξαθλίωση οι συμμετέχοντες στην τρικομματική κυβέρνηση που άλλα μας έλεγαν προεκλογικά. Εμείς βιώνουμε την κρίση, που άλλοι δημιούργησαν. Δυστυχώς για όλους μας, το μήνυμα δεν το έχουν λάβει. Πρέπει να τους το ξαναστείλουμε πιο ηχηρά και πιο αποτελεσματικά. Η Κυβέρνηση επιχειρεί να θεσμοθετήσει νέες περικοπές στο όνομα της διάσωσης της οικονομίας, παραβλέποντας το γεγονός ότι με τις αποφάσεις της αφήνει πίσω της εξαθλιωμένους ανθρώπους και διαλυμένες υπηρεσίες. Αυτή η ωμή πραγματικότητα, την οποία όλοι βιώνουμε καθημερινά όλο και πιο δυσάρεστα, δεν μπορεί να κρυφτεί με κανένα επικοινωνιακό παιγνίδι», ανέφερε στο trikalanews.gr ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων Αχιλλέας Γρηγορίου, εκφράζοντας την διαμαρτυρία των Αστυνομικών για τις περικοπές και την επικινδυνότητα του επαγγέλματος τους και φυσικά για τα σενάρια για νέες περικοπές, όταν σήμερα ο βασικός μισθός 683 ευρώ που με τα επιδόματα φτάνει περίπου τα 800 ευρώ.

Την ερχόμενη Τετάρτη στις 11.30 το πρωί, οι … «μαύρες σημαίες» και τα πανό, θα …μεταφερθούν στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας στην Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...