Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Συνελήφθησαν στην Λάρισα για κλοπές 2 ανήλικοι δραπέτες του Ιδρύματος Ανηλίκων Βόλου

Συνελήφθησαν χθες το πρωί στην Λάρισα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, 2 ανήλικοι Έλληνες ηλικίας 17 και 14 ετών, για 4 περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών.

Χθες νωρίς το πρωί, οι 2 ανήλικοι διέρρηξαν μίνι μάρκετ 37χρονου Έλληνα, σπάζοντας τη γυάλινη προθήκη του. Οι αστυνομικοί κατέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 17χρονο να βρίσκεται στο εσωτερικό του καταστήματος και να έχει αφαιρέσει το χρηματικό πόσο των 20 ευρώ και 11 πακέτα τσιγάρα και τον 14χρονο να βρίσκεται εξωτερικά, έχοντας το ρόλο του τσιλιαδόρου.

Οι 2 συλληφθέντες απέδρασαν προχθές από το Ίδρυμα ανηλίκων Βόλου, ενώ εξιχνιάστηκαν ακόμη 3 περιπτώσεις κλοπών:

• Προχθές το απόγευμα, αμέσως μετά την απόδραση, οι συλληφθέντες αφαίρεσαν τη δίκυκλη μοτοσικλέτα 39χρονου Έλληνα, η οποία βρέθηκε εγκαταλελειμμένη από Αστυνομικούς χθες κοντά στο σταθμό του ΟΣΕ στο Βόλο και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

• Αφού οι συλληφθέντες εγκατέλειψαν την μοτοσικλέτα στο σταθμό του ΟΣΕ, στη συνέχεια διέρρηξαν ΙΧΕ αυτοκίνητο και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του 2 πολυσουγιάδες. Ακολούθως επιβιβάστηκαν σε συρμό του ΟΣΕ με προορισμό την Λάρισα.

• Με την άφιξή τους στη Λάρισα, οι δύο δράστες αφαίρεσαν από το ανασφάλιστο όχημα 53χρονου Λαρισαίου, πολυεργαλείο, συσκευή GPS αυτοκινήτου με το φορτιστή της, συσκευή USB, ζεύγος ακουστικών κινητού τηλέφωνου και φορητό φακό.

Στην κατοχή του 14χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία που αφαιρέθηκαν από το εσωτερικό των αυτοκινήτων και θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...