Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

«Βούλιαξε» «Ο Μύλος των Ξωτικών»!


Πλημμύρισαν από δεκάδες  χιλιάδες επισκέπτες τα Τρίκαλα!


Επισκέπτες από κάθε σημείο της Ελλάδας επέλεξαν να βρεθούν και αυτό το Σαββατοκύριακο στην μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, στον «Μύλο των Ξωτικών». Η διάθεση μικρών και μεγάλων, στα ύψη. Τα δρώμενα, συνεχή. Οι εκπλήξεις, πολλές. Η ανταπόκριση του κοινού, πέρα από κάθε προσδοκία. Το προσωπικό και οι εθελοντές της διοργάνωσης πάντοτε στη θέση τους με υπομονή, σεβασμό και ευγένεια έτσι ώστε να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο κάθε επισκέπτη.

Μια νέα σελίδα γράφτηκε, αφού  το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε η πιο μαζική και ταυτόχρονα η πιο εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου. Περισσότερες από 350 οργανωμένες επισκέψεις αλλά και δεκάδες χιλιάδες μεμονωμένοι επισκέπτες βρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους τον «Μύλο των Ξωτικών». Όλη η πόλη των Τρικάλων γέμισε από ταξιδιώτες οι οποίοι κατέκλυσαν κάθε σημείο της, δημιουργώντας το αδιαχώρητο.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας με αρκετή υπομονή ζήσανε έστω και για λίγες  ώρες το πνεύμα των Χριστουγέννων, φεύγοντας  με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για την οργάνωση όσο και για τις δράσεις που πραγματοποιούνταν, γεγονός που αποδεικνύει ότι «Ο Μύλος των Ξωτικών» αποτελεί σημείο αναφοράς για ολόκληρη την Ελλάδα. Επίσης, πολλοί ακόμη συνδέθηκαν δια-δικτυακά και παρακολούθησαν με web-camera τα όσα διαδραματίζονταν καθ’ όλη την διάρκεια των ημερών, ενώ χιλιάδες θετικά μηνύματα κατέφθαναν συνεχώς στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook).

«Ο Μύλος των Ξωτικών» αποτελεί πλέον θεσμό όχι μόνο για τα Τρίκαλα ή την ευρύτερη περιοχή, αλλά έναν από τους καλύτερους εορταστικούς προορισμούς της Ελλάδας. Η προσπάθεια όλων είναι συνεχής και αδιάκοπη, έτσι ώστε οι ημέρες που θα ακολουθήσουν να δώσουν τη δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη να απολαύσει το παραμυθένιο εργοστάσιο του Αϊ Βασίλη, το οποίο υλοποιείται με τα υψηλότερα δεδομένα ποιότητας.

Ελάτε να ζήσουμε μαζί, τα πιο γλυκά  Χριστούγεννα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...