Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Αγανακτισμένος πολίτης πέταξε το στεφάνι του Καρτάλη στην κηδεία του Κόγια

Tην αγανάκτισή του στην ακολουθούμενη μνημονική πολιτική πετώντας κάτω το στεφάνι του τέως βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κώστα Καρτάλη, εξέφρασε κάποιος από τους παρισταμένους στην κηδεία του προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Κώστα Κόγια.

Το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν μεμονωμένο, αλλά γενικά το φόντο της κηδείας του Κώστα Κόγια, που έβαλε τέλος στη ζωή το απόγευμα του Σαββάτου, ήταν αντιμνημονιακό.

Παρουσία πλήθους κόσμου απλού, της πολιτικής και του συνδικαλισμού, των Βουλευτών Μαγνησίας Μαρίνας Χρυσοβελώνη, Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου και Πάρι Μουτσινά, καθώς επίσης και των Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Παναγιώτη Λαφαζάνη και του προέδρου της ΓΣΕΒΒΕ Γιώργου Καββαθά, η κηδεία του Κώστα Κόγια απέκτησε γρήγορα ξεκάθαρα κοινωνικοπολιτικά χαρακτηριστικά, αντίθετα στην ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική.

Χαρακτηριστική ήταν εξάλλου, στην κορυφή της πομπής, η παρουσία μελών του «Κινήματος Ελπίδας Πολιτών», που δημιούργησε ο Κώστας Κόγιας και είχε ως συνοδοιπόρους του στο ταξίδι που έκανε τον Οκτώβριο από τον Βόλο έως την Αθήνα με τα πόδια, τα οποία, κρατώντας από ένα λουλούδι στο χέρι, φώναζαν συνθήματα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...