Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Βραδινή έφοδος της αστυνομίας σε συνδέσμους φιλάθλων της Νίκης, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στο Βόλο

Με εντολή του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και παρουσία δικαστικού λειτουργού, άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, με τη συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου, αργά το απόγευμα της Τρίτης ξεκίνησαν... ελέγχους σε συνδέσμους φιλάθλων της Νίκης και του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και της ΑΕΚ, που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν με αφορμή την εκπνοή της προθεσμίας που δόθηκε για την τήρηση όσων προβλέπονται σχετικά με βιβλία και παραστατικά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του e-Volos.gr, τρεις εκ των πέντε συνδέσμων, που ελέχθηκαν συνολικά, δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα, αφού δεν τους έλλειπαν παρά κάποια "τυπικά", όπως χαρακτηρίζονται, δικαιολογητικά, τα οποία, εάν ήδη δεν έχουν τακτοποιηθεί, θα τακτοποιηθούν μέσα επόμενα 24ωρα.

Δυστυχώς, όμως, ο ένας εκ των άλλων δύο συνδέσμων διαπιστώθηκε ότι δεν είχε μπει στη διαδικασία αδειοδότησης και ο δεύτερος ότι δεν βρίσκονταν σε λειτουργία.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι, αν και έγινε έλεγχος προς τούτο, σε καμία εκ των πέντε περιπτώσεων δεν διαπιστώθηκαν παράνομα ευρύματα.
e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...