Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Λάρισα: Καταδίωξη με κλεμμένο αυτοκίνητο και δύο συλλήψεις

Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες οι δύο Έλληνες ηλικίας 23 και 53 ετών, οι οποίοι φέρονται να έκλεψαν το αυτοκίνητο μιας 55χρονης στη Λάρισα.

Σύμφωνα με το TrikalaWeb, οι συλληφθέντες πήγαν με το αυτοκίνητο του 23χρονου έξω από το σπίτι της γυναίκας, που ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητό της.

Εκεί, ο 23χρονος φέρεται να το έκλεψε ενώ ο συνεργός του τον βοηθούσε, έχοντας το ρόλο του "τσιλιαδόρου".

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις, καταφθάνοντας στο σημείο, με αποτέλεσμα οι δράστες να φύγουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Ο 23χρονος με το κλεμμένο αυτοκίνητο και ο 53χρονος με το αυτοκίνητο του συνεργού του.

Ύστερα από αναζητήσεις οι αστυνομικοί του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας εντόπισαν τον 23χρονο να οδηγεί το κλεμμένο αυτοκίνητο κι επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν, όμως αυτός δε συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε.
Τελικά, οι αστυνομικοί μετά από καταδίωξη κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν σε κεντρικό δρόμο της πόλης, αφού προηγουμένως έριξε το κλεμμένο ΙΧ πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο που ήταν στο σημείο.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία (ένα κατσαβίδι, ένα ζευγάρι γάντια κι ένας φακός) κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο 53χρονος, οδηγώντας το αυτοκίνητο του συνεργού του, διέφυγε κατευθυνόμενος προς την πόλη των Τρικάλων, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων στην ευρύτερη περιοχή της πόλης και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων (μία επαγγελματική συλλογή εργαλείων, ένα ζευγάρι γάντια και μία ολοπρόσωπη κουκούλα τύπου « full face »).
Επίσης, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του 23χρονου...

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Προανάκριση κάνει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, ενώ ερευνάται τυχόν συμμετοχή των δραστών και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...