Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Φάρσαλα: Το μέλι ήταν... πικρό!

Κατά την έρευνα που έγινε σε  Ι.Χ. αυτοκίνητο 48χρονου Έλληνα, βρέθηκαν 33 συσκευασίες των τριών κιλών η καθεμία με συνολικό περιεχόμενο 99 κιλά μέλι, οι οποίες όμως δεν έφεραν ετικέτα που να έδειχνε τον τόπο παραγωγής

Κάτι ύποπτο φαινόταν ότι έκρυβε ένας άνδρας που σταμάτησαν μέσα στη νύχτα με το αυτοκίνητό του για έλεγχο οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων. Ο οδηγός δήλωσε ότι είναι έμπορος μελιού, αλλά η ταραχή που έδειχνε έκανε καχύποπτους τους αστυνομικούς.

      Κατά την έρευνα που έγινε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του 48χρονου Έλληνα, βρέθηκαν 33 συσκευασίες των τριών κιλών η καθεμία με συνολικό περιεχόμενο 99 κιλά μέλι, οι οποίες όμως δεν έφεραν ετικέτα που να έδειχνε τον τόπο παραγωγής και συσκευασίας. Πολύ σύντομα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το περιεχόμενο δεν ήταν μέλι αλλά μια... άγνωστη ουσία!

       Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 48χρονος είχε επιχειρήσει να πουλήσει τις συσκευασίες ως μέλι, εξαπατώντας έτσι τους υποψήφιους αγοραστές! Έτσι, συνελήφθη για απάτη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το αυτοκίνητό του και οι ποσότητες της άγνωστης ουσίας κατασχέθηκαν και δείγματα εστάλησαν στο Χημείο, ώστε να εξακριβωθεί τι και πόσο επικίνδυνο για την υγεία των καταναλωτών ήταν το εμπόρευμά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...