Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Στις 10 Νοεμβρίου: Ραντεβού στα Τέμπη δίνουν οι κτηνοτρόφοι

«Φτάνει πια το κρυφτό, ήρθε η ώρα να μας αντιμετωπίσει», το μήνυμα που στέλνουν στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης


Στα Τέμπη θα βρεθούν στις 10 Νοεμβρίου οι κτηνοτρόφοι της χώρας προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους απέναντι σε μια σειρά ζητημάτων για τα οποία διαμαρτύρονται.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) Δημήτρης Καμπούρης δήλωσε στο στο ΑΜΠΕ: «Δεν αποκλείουμε να κλείσει ακόμα και ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο, κόβοντας έτσι τη χώρα στα δύο».

Σε εκ νέου συνάντηση στα Τέμπη, με στόχο το διάλογο, καλούν οι κτηνοτρόφοι τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιο Τσαυτάρη. «Φτάνει πια το κρυφτό, ήρθε η ώρα να μας αντιμετωπίσει», είπε ο κ. Καμπούρης.

Οι κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται επίσης για το θέμα των βοσκοτόπων, ενώ υποστηρίζουν ότι το ποσό που έλαβαν ορισμένοι ως επιστροφή φόρου για το πετρέλαιο, καταγράφεται συρρικνωμένο έως 35%.

Η ΠΕΚ χαρακτηρίζει «κακή» την τελευταία πληρωμή της ενιαίας ενίσχυσης, με τον πρόεδρό της να σημειώνει: «Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε το νέο πλήγμα σε βάρος του κλάδου και ζητούμε άμεσα την παρέμβαση του πρωθυπουργού και των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...