Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Μπαράζ διαρρήξεων στην Καλαμπάκα

Οι κακοποιοί εισέβαλαν διαδοχικά σε τουλάχιστον επτά σπίτια στην κοινότητα Παλαιοχώρι, παραβιάζοντας άλλοτε τα παράθυρα και άλλοτε τις πόρτες


Εφιαλτικές εικόνες αντίκρισαν οι ιδιοκτήτες σπιτιών σε ένα χωριό στην Καλαμπάκα που δεν κατοικούν μόνιμα στην περιοχή, όταν επισκέφθηκαν τις ιδιοκτησίες τους και τις βρήκαν σαν... βομβαρδισμένες! Άγνωστοι διαρρήκτες είχαν κάνει επιδρομή και δεν είχαν τίποτε όρθιο.

Οι κακοποιοί εισέβαλαν διαδοχικά σε τουλάχιστον επτά σπίτια στην κοινότητα Παλαιοχώρι, παραβιάζοντας άλλοτε τα παράθυρα και άλλοτε τις πόρτες. Όλα τα σπίτια βρέθηκαν ανάστατα, αφού οι δράστες γκρέμισαν τα έπιπλα και άδειασαν τα ντουλάπια και τα συρτάρια από τα ρούχα και τα κλινοσκεπάσματα, αναζητώντας ό,τι πολύτιμο μπορούσε να κρύβεται μέσα.

Ως τώρα δεν έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση για να εξακριβωθεί τι λείπει από τις κατοικίες που «χτύπησαν» οι εισβολείς, αφού το συνεργείο της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας από τα Τρίκαλα έπαιρνε αποτυπώματα σε μια προσπάθεια εντοπισμού των δραστών. Ωστόσο, από κάποια σπίτια έλειπαν ακόμη και οι ηλεκτρικές συσκευές, πράγμα που δείχνει ότι οι διαρρήκτες είχαν φτάσει με κάποιο φορτηγό στο χωριό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...