Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Επιτέλους... μετά από δεκαετίες, ασφαλτοστρώνεται ο Βόλος

Ξεκίνησε η εργολαβία ύψους 700.000 ευρώασφαλτόστρωσης των κεντρικών οδών του Βόλου και μάλιστα, μετά από σχετικό αίτημα του...
"Marconi Radio 96,1 F.M.", που έκανε δεκτό ο Αντιπεριφερειάρχης Αργύρης Κοπάνας, σε ώρες μην λειτουργίας της εμπορικής αγοράς.

Μπορεί να καθυστέρησε μερικές δεκαετίες, ωστόσο κάλλιο αργά παρά ποτέ... Από την οδό Δημητριάδος ξεκίνησε, το μεσημέρι της Τετάρτης και υπό την επίβλεψη του νεαρού Αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Κοπάνα αλλά και των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Ενότητας Μαγνησίας, το μεγάλο έργο της ασφαλτόστρωσης των κεντρικών οδών του πολεοδομικού συγκροτήματος του Βόλου.

Πρόκειται για εργολαβία ύψους 700.000 ευρώ, κατά την διάρκεια της, η οποία εκτιμάται ότι θα διαρκέσει το λιγότερο 20 ημέρες, θα ασφαλτοστρωθούν οι μεγαλύτερες οδικές αρτηρίες του Βόλου, μεταξύ των οποίων και οι οδοί Δημητριάδος, Ιάσονος, Κ. Καρτάλη, Ιωλκού, τμήματα των οδών Λαρίσης και Αναλήψεως αλλά και θα πραγματοποιηθούν καίριες παρεμβάσεις όπου κριθεί αναγκαίο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργασίες θα εκτελούνται ημέρες και ώρες, που δεν λειτουργούν τα καταστήματα της εμπορικής αγοράς, αίτημα που είχε θέσει στον κ. Κοπάνα το "Marconi Radio 96,1 F.M." και προς τούτο είχε δεσμευτεί στην εκπομπή "Όλα στη φόρα" του Γιώργου Κουμιώτη, όπως εξάλλου και το ότι θα φροντίσει να πραγματοποιείται ταυτόχρονη ανύψωση των σχαρών των υπονόμων, ώστε να μην δημιουργούνται κακοτεχνίες - παγίδες αργότερα για πεζούς και οδηγούς αλλά και την φροντίδα να παραμένει πάντοτε η μία εκ των δύο λωρίδων κυκλοφορίας διαθέσιμη στους οδηγούς.

Τέλος, σε δηλώσεις του στο e-Volos.gr, o Αντιπεριφερειάρχης σημείωσε πως: "Φέτος το καλοκαίρι δεν θα σταματήσουμε στιγμή, δεν θα πάμε διακοπές, αλλά μέχρι τον Σεπτέμβρη θα έχουμε καταφέρει να έχουν περάσει τα μηχανήματα της Π.Ε. Μαγνησίας από όλους τους δρόμους της Μαγνησίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...