Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Έκλεβαν ποδήλατα από τη Λάρισα και τα πουλούσαν στην Αλβανία

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που έκλεβαν ποδήλατα και τα μετέφεραν με λεωφορεία, προς πώληση στην Αλβανία, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Οι τέσσερις υπήκοοι Αλβανίας, 43χρονος, 45χρονος και δύο 19χρονοι συνελήφθησαν το πρωί για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, η αστυνομία ενημερώθηκε ότι αλλοδαποί παραλαμβάνουν από νεαρούς ομοεθνείς τους κλεμμένα ποδήλατα για να τα μεταφέρουν και να τα διαθέσουν στην Αλβανία με λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο από Λάρισα για Αλβανία και αστυνομικοί της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας αναζήτησαν και εντόπισαν το λεωφορείο και τους τέσσερις υπηκόους Αλβανίας και τους προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο 19χρονοι συλληφθέντες χθες το απόγευμα έκλεψαν στη Λάρισα ένα ποδήλατο που βρέθηκε στον χώρο αποσκευών του λεωφορείου. Οι δύο δράστες είχαν παραδώσει το ποδήλατο έναντι 70 ευρώ στους άλλους δύο συλληφθέντες ομοεθνείς τους για να το μεταφέρουν από τη Λάρισα στην Αλβανία, όπου θα το διέθεταν σε άγνωστους αγοραστές.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επίσης, τέσσερα κινητά τηλέφωνα. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...